Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> kollisjon Forsikring >> Content

Hvordan finne ut om en persons bil er forsikret?

Enten du har vært involvert i en ulykke med noen eller bare ønsker å spille nysjerrig nabo, er forsikringsdata offentlig informasjon. Hver stat krever drivere for å ha et minimum av Bilforsikring. Her er hvordan du kan finne ut om noens bil er forsikret eller ikke. Du trenger
Kjøretøy VIN
Penn eller blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
en

erverve VIN av den aktuelle bilen. VIN (Vehicle Identification Number) er et 17-sifret nummer som brukes til å klassifisere biler og holde detaljerte registrering poster. Du finner VIN ved å se på den nedre delen av førersiden frontruten. Hvis bilen ble produsert før 1982, kan det ha færre enn 17 sifre.
2

Kontakt din lokale Department of Motor Vehicles via telefon. For en state-by-state database med DMV kontorer, besøke www.dmv.org, eller sjekk din lokale gule sider.
3

Fortell representanten på DMV kontoret som du har grunn å mistenke et kjøretøy er uforsikret. Tilbys en representativ VIN så hun kan undersøke bilen. Hvis den aktuelle bilen har hatt sin dekning droppet, varsler forsikringsselskapet umiddelbart DMV. Hvis bilen er uforsikret, kan du bistå lokale myndigheter i å finne sjåføren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/collision-insurance/94227.html

Previous:
Next:

kollisjon Forsikring