Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan Enter Gumball 3000

The Gumball 3000 Turen er ikke en rase , sin offisielle hjemmeside beskriver det som " ultimate road -trip . " Den årlige begivenheten finner deltakerne gjennom en rekke land over åtte dager med arrangementer og fester på alle destinasjonene . Rallyet er ideen om Maximillion Cooper som inviterte 50 venner til å bli med ham på en seks dagers , 3000 -mile kjøre gjennom Europa med partene på ulike steder langs veien . Som i 2010 arrangementet tillater 120 deltakere , noe som er ned fra sitt høyeste antall på 200 personer. Instruksjoner
en

Fyll ut søknadsskjema på Gumball 3000 nettsiden. Skriv inn dine personlige opplysninger, informasjon om bilen og de ​​grunnene du ønsker å gå inn i rally . Som i 2011 rally, er arrangørene ber om miljøvennlige biler hendelsen og mer karbonnøytralt bilen din er , jo bedre sjanse har du for å bli valgt .
2

Vent å se om du er valgt for hendelse.
3

betal din påmeldingsavgift og slå i noen dokumenter for laget og kjøretøy ved datoen som er angitt av arrangørene . Startkontingenten og dokumentasjon varierer avhengig av ruten av ballvekslingen .
4

Logg inn på registreringen dag med bilen ren for noen annonser . Dekaler fra arrangementets sponsorer vil bli satt på bilen din på arrangementet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92520.html

Previous:
Next:

Exotic Cars