Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Primære brukere av Hovercraft

Hovercraft blanding designelementer fra biler, båter og fly. De kan brukes på alle relativt glatt overflate, inkludert vann, is, snø, fortau eller gress, og er svært drivstoffgjerrig. Disse egenskapene gjør dem svært nyttig for tjenester fra redningsaksjoner til turisme. Redningsaksjoner

fleste industrialiserte nasjoner har luftputefartøy tilgjengelig for bruk av rednings-organisasjoner, deriblant brannvesen i USA, Storbritannia, Canada og Sør-Korea, samt den svenske Sea Rescue Society og departementet of the Interior i Italia. Disse organisasjonene premien sin luftputefartøy for deres evne til å bevege seg fritt over svømmere uten å skade dem. Luftputefartøy brukes også til å svare på oljeutslipp i grunt vann.
Commercial Transport

Hovercraft for bulktransport av materialer og tungt utstyr er viktig i mange regioner, spesielt de mangler annen infrastruktur. I tillegg er lav hastighet hover lektere som brukes til boring, rørlegging og skip-til-land transport i regioner fra Arktis til søramerikanske myrområder, frakte opptil 330 tonn.

Økologiske Forskning

Fordi luftputefartøy passere over vannet uten å forstyrre det direkte, kan de brukes som plattformer for økologiske studier uten å forstyrre omgivelsene de blir brukt til å studere. Luftputefartøy blir brukt til dette formålet av US Geological Survey, den Heilongjiung River Commission i Kina, National Institute of Environmental Research in Korea og uavhengig og universitetsforskere.
Militære Operasjoner

Military luftputefartøy er primært brukt av USA, Canada, Storbritannia, Korea og Japan. I Iran og en rekke afrikanske land, de brukes hovedsakelig for feiing for miner uten å sette dem av.
Tourism

Hong Kong og mange andre kystbyer har luftputefartøy tilgjengelig som en form for vann taxi, men dette er sjelden et stort innslag av offentlig transport. Disse tjenestene er vanligvis rettet primært mot turister. Luftputefartøy er også brukt for økoturisme i land som Sør-Afrika, USA (spesielt Louisiana) og Mexico.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92566.html

Previous:
Next:

Exotic Cars