Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Slik eksporterer du en bil fra den britiske

Hvis du planlegger å eksportere en bil fra Storbritannia, er det viktig å bestemme hvor lenge bilen vil forbli ute av landet. Mer enn 12 måneder regnes som en permanent eksport. Hvis bilen vil returnere til Storbritannia innen 12 måneder, regnes det som en midlertidig eksport og bilen er fortsatt under britisk motor lov i utlandet. For nye biler blir eksportert, er det to typer av eksport: direkte eksport, noe som betyr at bilen vil bli eksportert av produsenten og personlig eksport, noe som betyr at bilen vil bli brukt før eksport, og vil derfor bli eksportert av den enkelte. Du trenger
Nødvendig dokumentasjon
Vis flere Instruksjoner Brukte Car Export
en

Bestem hvor lenge bilen vil være ute av Storbritannia for å avgjøre om ditt eksport er permanent eller midlertidig.
2

Kontakt Driver og Vehicle Licensing Agency (DVLA) om din faste bil eksport. Fyll ut den lilla delen som er merket "Melding om Permanent Export" på bilens registreringsnummer kortet og sende det til DVLA.
3

Hold resten av firmaattest for å omregistrere bilen din i utlandet. Hvis du har forlagt eller mistet registreringsbevis, kan du få et sertifikat for permanent eksport fra DVLA som en erstatning.
4

Kontakt en auto avsender som tilbyr utenlands frakt til landet der du tar din bil. Sørge for at selskapet du velger tilbyr forsikring for bilen under transport, og at den aksepterer fullt ansvar for bilen mens den er i deres varetekt.
New Car Export
5 < p> Bestem om du skal bruke bilen i Storbritannia, før eksportere den.

En bil som ikke vil bli brukt før det ble eksportert må bruke den direkte eksport ordningen, som ikke krever at du betale bilens skatt eller den første registreringen.
p Hvis du har planer om å bruke bilen, må de aktuelle skatter bli betalt og bilen må være registrert. Kjøretøyet er derfor lov til å bli kjørt i Storbritannia for seks måneder hvis eies av en britisk bosatt bor i utlandet og i 12 måneder hvis eieren er en oversjøisk besøkende. Bilen må da eksportert via personlig eksport ordningen.
6

Har produsenten eller søkeren returnere direkte eksport sertifikat til DVLA, når bilen har blitt eksportert (hvis du velger å eksportere bilen uten å bruke den i Storbritannia).
7

Kontroller at auto-rederiet som er transport av bilen er sertifisert for å sende biler under direkte eller personlig eksport ordninger. Det anbefales å bruke auto avsendere valgt av produsenten. Disse bedriftene er vant til å fylle ut de riktige papirene.
Midlertidig Export
8

Sørg for at bilen holder seg beskattes mens utenlands hvis eksportere den i mindre enn 12 måneder.

9

Hold bilen i henhold til gjeldende forsikring for å kunne sikre en skatt fornyelse, hvis den skattepliktige utløper mens utenlands.
10

Kontakt DVLA via telefon eller skriftlig mail hvis du mister registreringsbevis. Kontoret vil sende deg en erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92471.html

Previous:
Next:

Exotic Cars