Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan Title en Cobra bil i Virginia

Forskjellige versjoner av Mustang Cobra har blitt produsert i løpet av årene, fra og med Mustang Shelby Cobra i slutten av 1960. Uansett modell, bør Cobra være tittelen. I Virginia, hvis du har mistet tittelen eller den forrige eieren ikke gi deg en tittel, vil du eller den forrige eieren må bestille en ny tittel før du kan re-tittelen bilen. Hvis dette er en ny Cobra, kan du i stedet sende Produsentens Certificate of Origin, eller MCO eller MSO. Dette sertifikatet er levert av bilforhandleren. Instruksjoner
en

Samle tittel eller MCO, bill of sale, bevis på adresse og kjøpsbevis. Hvis du ikke har en tittel, kan du bestille en ny fra en DMV servicesenter, komplett "Søknad om erstatning og erstatning titler" eller på nettet. Det er en erstatning tittelen avgift på $ 5 per 2010. Bevis på adresse inkluderer en fersk W-2, original månedlige kontoutskrift, regninger, forsikring regningen, boliglån regning eller US Postal adresseendring skjemaet. Kjøpsbevis omfatter et kjøretøy bill of sale eller selgerens erklært salgspris ferdig på tittelen.
2

Fullfør en "Søknad om tittel og registrering" form. Dette skjemaet er tilgjengelig på en Virginia DMV kontoret eller på nettet. Oppgi eiers fulle navn, noe lien holder informasjon og informasjon om bilen.
3

Send en Virginia tittel, bevis på adresse og kjøpsbevis til en DMV representant. Pass på at "Overdragelse av tittel av eieren," "Søknad om ny eier Certificate of Tittel og registrering" og kilometerteller uttalelse delene er fullført. For ut-av-statlige titler, fullføre de nødvendige selger, kjøper og kilometerteller seksjoner.
4

Betale $ 10 titulere gebyr (som i 2010), pluss tre prosent salg skatt eller $ 35 (som er størst ). Du må også betale registreringsavgift på $ 40,75 (per 2010), hvis du velger å registrere bilen. Registrering krever også bevis på forsikring.
5

Velg en elektronisk eller papir tittelen. Hvis du ber om en elektronisk tittel, vil DMV beholde tittelen på filen for deg. Du kan be om en papirkopi når som helst ved å gå til DMV kontoret. Det er ingen avgift for første papirkopi. Hvis du ber om et papir tittel, vil tittelen bli sendt til deg i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92521.html

Previous:
Next:

Exotic Cars