Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan leie Lukseriøs i Toronto

Hvis du planlegger å tilbringe litt tid i Toronto, kan du være interessert i å komme rundt i stil. Heldigvis finnes det flere gode alternativer for å leie luksusbiler. Å gjøre en avtale med en av dem er en enkel og grei prosess. Instruksjoner
Finne den rette bilen
en

kontakt GTA Exotic, Affinity Luksus Bilutleie, eller Park Lane Livery. Du vil bli koblet til en representant som vil lede deg gjennom prosessen med å velge et kjøretøy. Noen av spørsmålene kan være hva modell av bilen du søker å leie, hvor mange dager du har tenkt å leie bil for, og om du planlegger å gå tilbake til den opprinnelige plasseringen, eller slippe den av i en annen by.

GTA Exotic

1058 South Service Road East

Oakville, Ontario

L6J 2X7

Canada

905-815 - 1300

Affinity (Toronto)

1110 Dupont gate

Toronto, Ontario

M6H 2A2

416-724-0724

Park Lane Livery

Postboks 92205

2900 Warden Avenue

Toronto, Ontario

M1W 3Y9
2 < p> Gjør avtaler med representanten. Før du betaler depositum, vil du sannsynligvis bli bedt om å fremlegge dokumentasjon for eksempel et førerkort, bevis på forsikring, og kredittkortnummer. I de fleste tilfeller er den endelige utbetalingen etter at du returnerer bilen da dette vil variere avhengig av faktorer som for eksempel kjørelengde og eventuelle skader pådratt til bilen.
3

Plukk opp bilen i person. Du vil sannsynligvis møte en representant på kontoret som vil be deg om å fullføre noen ekstra papirarbeid (som leieren er forsikring på kjøretøyet) informere deg om eventuelle spesielle hensyn som bør gis mens du kjører den, og deretter lede deg til bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92496.html

Previous:
Next:

Exotic Cars