Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan bygge en Lamborghini motor

Prosessen med å bygge en Lamborghini motor krever en kombinasjon av mekaniske ferdigheter, intuisjon og tålmodighet. Den typiske Lamborghini-motoren er en intrikat enhet som hjelper produsere opp til 670 hestekrefter for en høy ytelse bil. Du kan ikke hoppe over et trinn når du bygger en Lamborghini motor hvis du ønsker å få mest mulig ut av din innsats. Du trenger
Compression renere
Assembly lube
Sandpapir
Komplett verktøysett
Vis flere instruksjoner
en

Gi deg selv et referansepunkt ved å bygge en modell motoren for din Lamborghini. Du kan lage en skisse og utnytte miniatyr metall og plastdeler for å simulere hva den endelige motoren vil se ut.
2

Dypp motorblokk, stenger og andre komponenter i varmt vann før konstruere en Lamborghini motor. Sterk såpe og varmt vann vil kvitte motoren rusk som kan tette opp motoren filter.
3

Lube motoren sylindere og lagrene med en forsamling glidemiddel for å sikre full funksjon fra den første turen med den nye motoren din. Din Lamborghini forhandleren vil tilby et utvalg av smøremidler, men du kan vanligvis ta turen til din lokale auto-deler butikken for å spare penger.
4

Mål ledig plass i veivakselen for å unngå for mye spenning i Lamborghini-motoren . Du kan løse trange veivaksel mellomrom ved å bruke sandpapir til sand ned i sjakten vegger.
5

Juster de åpne endene av de to øverste stempelringer 180 grader fra hverandre, for å minimere lekkasje. Du bør bruke målinger av stempelringer som en måte å vise at motoren din bygger er nesten komplett.
6

Lag en autentisk følelse når du bygger en Lamborghini motor med aluminiumsdeler. Du kan bruke en aluminium casing og dekke hvis du bruker kopi deler for å etablere en illusjon av en produsent-medfølgende motor.
7

Head to kit butikker i byen for å finne replica deler å holde det samlede budsjett relativt lav. Disse delene er laget av tredjeparts produsenter. De er rimeligere, men varierer sterkt i kvalitet.
8

Finn autentisk-ventilers topper som du fullfører byggingen av en Lamborghini motor. Du vil trenge 12 topper som er unike og sjeldne på egenhånd. De ser ut som to ventil dekker sveiset sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92421.html

Previous:
Next: No

Exotic Cars