Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan kjøpe en Lamborghini

En høy ytelse luksus sportsbil foretrekkes av de rike og berømte, Lamborghinis stjerne i filmer som "The Italian Job" og "Cannonball Run" og kjøre den stjernespekkede røde løperen på den åpne veien som også. Produsert i en liten landsby i nærheten av Bologna, Italia, Lamborghini rivaler Ferrari som den ultimate sexy italiensk bil. Hvis du har en svulmende bankkonto, her er hvordan å kjøpe en av disse ultra-dyre biler. Instruksjoner
en

Bestem hvilke Lamborghini-modellen piques din fancy. Det er den sporty Gallardo Spyder cabriolet, som topper hastighet på 314 mph i testkjøring, den sekstrinns Superleggeria og skinnende svart Nera, både nyere debuterer, og populære, men avviklet Diablo roadster, som avsluttet produksjonen i 2001.

2

Sjekk nettsteder som Lambo Cars for detaljer om Lamborghini funksjoner og bilder av den slanke og attraktive biler. Edmunds gir deg anmeldelser hvis Lamborghini-modeller, inkludert håndtering og kjøring informasjon.
3

vurdere en brukt Lamborghini ved å søke online annonser og din lokale avis. DuPont Registry nettstedet gir en oppgjørssentral for forhandlere og privatpersoner som selger og kjøper Lamborghinis og annen luksus og klassiske biler.
4

Prøvekjør en Lamborghini hos forhandleren før du kjøper en. Hvis du bor i New York, Chicago eller Los Angeles, vil du ha en lett tid å finne en eksklusiv Lamborghini-forhandler. Hvis du bor i en liten by eller landlig område, kan en biltur være nødvendig med mindre du finner en privat selger.
5

Les "Lamborghini Cars, den Magazine" for å få en følelse for bilen og sin kultur. Lamborghinis eksistere som mer enn et redskap for å få deg fra ett sted til den neste. De er en samtale stykke og en livsstil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92416.html

Previous:
Next:

Exotic Cars