Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan kjøre en Lamborghini

Førere som har vært bak rattet i en Lamborghini vil trolig merke forskjellen i ytelse med andre sportsbiler. Den typiske Lamborghini har en 12-ventilers motor og manuell girkasse som krever en fin touch til maksimalt med strøm. Du kan kjøre en Lamborghini ved å forstå intrikate arbeidet i disse dyre biler. Instruksjoner
en

Lær vanskelighetene med forskjellige Lamborghini fører og passasjer-side dører. Noen modeller har en tradisjonell dør som svinger utover mens nyere modeller benytter dører som svinger oppover på en pivot.
2

Finn en testbane i din region som lar deg få Lamborghini fart, uten juridiske problemer. Mange racerbaner har open-track muligheter under den profesjonelle kretsens off-season, slik at lokale drivere for å teste ut sine biler.
3

Prøv ut paddle-shift girkasse som du kjører en ny Lamborghini å presse hver bit av strømmen ut av motoren. Dette semi-automatisk girkasse gjør at en sjåfør til å kreve et skifte i girene fra motoren, med bilen reagerer gjennom et system av sensorer. En tur rundt kvartalet kan hjelpe deg å teste ut paddle shift tilstrekkelig.
4

Sjekk alle speil og vindu fra førersetet på en Lamborghini til å akklimatisere seg til bilens unike kroppen stil. Lamborghini ingeniører holde sine kjøretøy lavt til bakken for bedre aerodynamikk. Vinduet vinkler er grunnere enn konkurrerende sportsbiler, forebygge vindskjær.
5

Hold øye med skarpe svinger, og unngå å skyve for hardt på rattet mens du kjører. Lamborghinis ikke tilbyr stabilitet kontrollsystemer som er tilgjengelige i rimeligere forbruker kjøretøy.
6

Begrens antall passasjerer, kofferter og andre elementer i din Lamborghini å få best mulig ytelse. Du kan bruke baksetet som en lagringsplass for lette elementer, øke drivstoffeffektiviteten og redusere belastningen på motoren din.
7

Ta en erfaren Lamborghini driver sammen med deg mens du kjører disse kjøretøyene. Noen som har vært bak rattet på en Lamborghini kan gi deg innsikt i skjulte funksjoner og måter å øke ytelsen ved den første stasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92420.html

Previous:
Next: No

Exotic Cars