Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

To positive sidene ved Segway

Holdt topphemmelig før avdukingen sin, er det Segway Personal Transporter en tohjuls, selv-balanserende elbil som revisits hele konseptet med personlig transport. To av de mest positive sidene ved dette unike kjøretøyet forholde seg til kostnadsbesparelser for brukeren og effekten det kan ha på miljøet. Segway Personal Transporter

Skapt av den berømte oppfinneren Dean Kamen, Segway Personal Transporter er en to-hjul, batteridrevet bil som er designet for å bære en eneste rytter som bruker kroppens bevegelser for å styre akselerasjon, bremsing, snu og stoppe. Drevet av enten nikkel-kadmium eller nikkel-metall hydrid batterier, én lading, noe som innebærer å plugge inn i en vanlig stikkontakt, gir opptil 17 miles av reiser med hastigheter som nærmer seg 12,5 miles per time.
Slik fungerer

Segway bruker en Kamen-oppfunnet prosess som kalles "dynamisk stabilisering", som arbeider med likevekt av menneskekroppen og svarer på sine bevegelser. Lent forover får deg til å gå raskere, mens en bakover tilt bringer Segway til full stopp. Hver Segway har to silika hjul, som hver er utstyrt med en uavhengig utslippsfri motor. Kroppsbevegelser er "lese" av et par vippesensorer, mens fem gyroscopes holde rytteren godt balansert, selv på ujevne overflater.

Positive Aspects for bruker:

For de som bruker en Segway som et transportmiddel, fordelene er mange. Kanskje den mest gjenkjennelige positive aspektet er penger som er lagret. Sammenlignet med kostnaden for gass, elektriske kostnadene ved lading en Segway er ubetydelig. Informasjon om Segway hjemmeside anslår kostnaden for en full syklus kostnad, som vanligvis tar mellom åtte og ti timer, på å koste omtrent like mye som en avis, som på tidspunktet for offentliggjøring. I tillegg har Segways er konstruert for å operere uten vedlikehold, sparer kostnader til reparasjoner og vedlikehold i forbindelse med de fleste biler.
Positive Aspects for miljø

positive miljømessige aspekter ved Segway utslippsfri motor virke innlysende, som Segway, i motsetning til et kjøretøy drevet av fossilt brensel, ikke spy ut karbondioksid i atmosfæren. Ifølge informasjon på Segway nettstedet, Segway miljømessige fordeler gå langt utover det. Når man sammenligner kostnadene ved å produsere bensin til kostnadene ved å produsere elektrisitet, er Segway 11 ganger mer energieffektiv enn den typiske bil, og mer enn tre ganger så effektiv som en gass-drevet scooter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92570.html

Previous:
Next:

Exotic Cars