Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Nissan Skyline Vs. Lamborghini

Selv om det ikke er omtalt som en Skyline lenger, er Nissan GT-R en bil som har opptjent rett til å bli nevnt i samme åndedrag som storheter som Lamborghini, Porsche og Ferrari. I likhet med Lamborghini Gallardo og Porsche 911 Turbo, bruker GT-R en all-wheel-drive plattform og en turboladet motor som til sammen gir halsbrekkende grep og akselerasjon. Men i motsetning til sine konkurrenter, er GT-R i stand til å levere tilsvarende utrolig ytelse til en mye mer attraktiv pris. Motorer

GT-R har en 3,8-liters, 24-ventilers V6. Delvis takket være dual IHI turboladere, GT-R produserer 480 hestekrefter ved 6400 rpm og 430 ft-lbs av dreiemoment ved 3200 rpm. Lamborghini Gallardo er den nærmeste konkurrenten fra det italienske firmaet, siden Murcielago har langt mer kraft og er også langt dyrere. Den Gallardo LP560-4 bruker en V10-motor som produserer en GT-R-besting 552 hestekrefter.
Girkasser

GT-R har en 6-trinns dobbel clutch , manuell girkasse som er forskjøvet via padleårer bak rattet. Den Gallardo kan bestilles med enten en vanlig 6-trinns girkasse eller en paddle shift girkasse ligner på GT-Rs.
Chassis
p Med PM sin (Premium Midship) chassis konfigurasjon, har GT-R en optimal 53/47 vektfordeling Dette oppsettet layout setter girkassen bak frontmonterte motor av GT-R, som er uvanlig for en front-motor bil og den første for en all-wheel-drive bilen. GT-R har ganske mye praktisk også, siden den har tilbake seter. I dagens Lamborghini tradisjon, har Gallardo også en all-wheel drive plattformen. Og i ekte eksotisk bil mote, benytter Gallardo en optimal mid-motor layout og har bare plass to passasjerer. Chassiset er en all aluminium for å holde vekten nede og på utsiden er laget av termoplast-formede paneler.
Resultatutvikling

GT-R og LP560-4 er ganske tett når det gjelder on road. De GT-R innlegg en null-til-60 tid på 3,3 sekunder og kan maks ut på 192 mph ifølge Nissan. Takket være sin kombinasjon av kraft og kjøreegenskaper, var GT-R stand post en sub 8-minutters rundetid på Nürburgring racerbane i Tyskland. Legger ut en gang i 7-minutters serien er en benchmark tid. Til tross for at mer makt, er Gallardo litt tregere enn GT-R, og gjør null til 60 på 3,7 sekunder, og kan nå en toppfart på over 200 mph.
Cost

Her er hvor disse to superbiler avvike dramatisk. Til tross for det er verdens rask ytelse, starter GT-R på en ussel $ 77000. Sammenlign dette med Gallardo sin utrolige stirrer pris på $ 198000. Prisene er fra og med 2009. Den Gallardo er "rimelig" Lamborghini.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92458.html

Previous:
Next:

Exotic Cars