Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan søke LED Lighting til Autos

LED (light-emitting diode) belysning kan enkelt installeres innenfor eller utenfor en bil. Mange bil-entusiaster velger å tilpasse enten de under kroppen eller det indre av biler med LED-lys, som gir overlegen lysstyrke og lang levetid på sine glødelamper kolleger. For sikkerhets skyld og for å sikre høy kvalitet installasjon, konsultere en profesjonell før du prøver denne prosessen. Du trenger
Drill
12 AWG kabel
Skrutrekkere
Skruer
Monteringsbraketter
Vis flere instruksjoner
en

Koble både positive og negative polene på bilbatteriet, for sikkerhets skyld.
2

Bestem hvor LED-er skal monteres, til innsiden eller utsiden av bilen. Hvis montert på utsiden, heve bilen på en jack stå til rette for installasjon til understellet på bilen. Bruk en markør for å angi plasseringen.
3

Bor hull der lysene skal monteres. Pass på å bruke en drill litt mindre i diameter enn skruene for å være sikker på skruene holdes godt på plass. Kontroller at hullene blir boret bort fra spesielt varme områder av bil. Unngå områder der lysene kan lett bli sparket, skadet eller demontert, samt områder av elektriske ledninger og områder med bevegelige deler. Er du i tvil, spør en mekaniker.
4

Monter lysene, per produsentens instruksjoner. I tilfelle av større lysdioder, innebærer dette generelt innsetting lys inn i monteringsbraketter, og å feste brakettene til bilen ved hjelp av skruer. Når du installerer mindre lysdioder, tråd skruer gjennom lysdioder og fest dem direkte til karosseriet.
5

Wire lys til bilbatteriet, bruker 12 AWG-kabel. I tilfelle av innvendige lys, passerer kabelen gjennom eksisterende hull i brannmuren av bilen. Kable den svarte (positiv) ledningen av kabelen til den positive batteripolen, og wire de negative og bakken ledninger av kabelen til minuspolen.
6

Koble til bilbatteri. Dine lysdioder aktiveres når motoren startes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92561.html

Previous:
Next:

Exotic Cars