Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hva slags gass Betyr en V-12 ta?

Motorer med 12 sylindere, være høy ytelse motorer, er spesielt sjeldne i bilverdenen i dag, blir henvist utelukkende til rekkene av høy ytelse sports-og luksusbiler. V-12 motorer var mer utbredt før 1940-tallet, da V-8 motor begynte å bli fremtredende motoren som brukes i nye biler. V-12 motorer både nye og gamle vanligvis ikke kan kjøres på 89-oktan bensin på grunn av sin høye ytelse behov. I noen tilfeller er tilsetningsstoffer som kreves, mens i andre tilfeller vil intet mindre enn den høyeste oktan gass tilgjengelig på gaten nok. Vintage V-12 motorer

Vintage V-12 motorer, spesielt de produsert før 1971, krever en føre additiv i drivstoffet for å fungere. Ellers vil du begynne å merke en pinge eller banke lyd som kommer fra motoren, samt en mangel på hestekrefter. Før 1971, hadde gass i USA en leder tilsetningsstoff som bidro til å smøre motoren. I tillegg var drivstoff "karakterer" ikke-eksisterende, særlig i de tidlige årene da V-12 motorer ble produsert. Av denne grunn er det best å kjøre 92 eller høyere oktan gass i vintage V-12 motorer sammen med en flaske av bly additiv. Selv om disse ikke lenger er laget med bly i mange tilfeller gir de smøring disse gamle motorene trenger å kjøre effektivt.
Ferrari, Lamborghini, Aston Martin

Høy -ytelse V-12 motorer --- slik som de som er installert i sportsbiler fra Ferrari, Lamborghini og Aston Martin --- krever bruk av høy-oktan bensin for å kjøre på topp ytelse. Fordi disse motorene er innstilt til slike høye toleranser, er deres motorer spesielt utviklet for å bruke 93 eller høyere oktan gass, opp til 104-oktan racing drivstoff. Noe mindre vil ikke nødvendigvis skade motoren, men ytelsen av bilen vil lide betydelig.
Bugatti, Maybach, Rolls-Royce

Som sport biler, hyper-luksus biler bruker high-test bensin som sin anbefalt drivstoff av valget, selv om de er mer i stand til å bruke lavere grade gass hvis det er nødvendig. Bugattis, Maybachs og Rolls-Royce biler er i stand til å kjøre på 90-oktan bensin eller høyere. Lavere oktan nivåer enn 90 vil påvirke ytelsen til motoren.
Jaguar, Mercedes-Benz, Audi, BMW

Entry-level luksus biler fra Jaguar, Mercedes- Benz, Audi og BMW, når utstyrt med V-12 motorer, er i stand til å kjøre på nesten alle typer gass, selv om du bruker 87 eller 89 oktan bensin vil påvirke ytelsen til motoren. Hvis ingenting annet er tilgjengelig, bruker 87 oktan, men kjøpe en oktan booster for å sette i tanken, også. Disse høytytende motorer er innstilt til å bruke 91-oktan bensin eller høyere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92572.html

Previous:
Next:

Exotic Cars