Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan leie en eksotisk bil i New Jersey

Ferraris, Bentleys og Range Rovers kan ikke være en del av hverdagen, men minst du kan tidvis late. New Jersey er hjem til flere leiebil byråer som lar hvem som helst med førerkort og kredittkort leie en eksotisk bil så lenge du har råd til det. Instruksjoner
en

Kontakt en eksotisk leiebil selskap i New Jersey på telefon, online eller i person for å reservere den eksotiske bil av ditt valg. Her er to:

Exotic Car Rentals of New Jersey

4495 S. Broad St.

Yardville, NJ

866-730-2277

Exoticcarrentalsnj.com

Gotham drømme biler

241 William St.

Englewood, 07631 NJ

212-957-4400

Gothamdreamcars.com
2

Bla i listen over eksotiske biler tilgjengelig for leie på de datoene du ønsker å leie. Velg den rette bilen og sørge for at det er tilgjengelig når du ønsker det.
3

Velg om du vil godta eller avslå forsikring levert av utleiefirma. Din personlige kjøretøy forsikring bør dekke utleie. Hvis du er usikker, kan du ringe forsikringsselskapet og spørre.
4

Oppgi navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kredittkortfakturering informasjon. Gjennomgå og bekrefte din reservasjon. Hvis du har reservert din eksotisk bil på nettet, skrive ut bekreftelsen siden som referanse. Hvis du har reservert din eksotisk bil i person eller over telefon, kan du notere din bekreftelse nummer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92493.html

Previous:
Next:

Exotic Cars