Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Slik installerer Neon & LED Interiør Bil Lights

Installere interiør bil lys, enten neon eller LED, er en flott måte å tilpasse interiøret i bilen din. Du kan installere interiør lysene nederst på dashbordet for å lyse opp gulvet for foran passasjerer, under forsetene, for å lyse opp gulvet for baksetepassasjerene, eller for enkelhets i ulike deler av bilen, for eksempel kart kupé. Interiør bil lysinstallasjon er relativt enkelt, men krever involvert elektriske ledninger, hvis du mangler erfaring med elektriske ledninger, konsultere en erfaren elektriker før du begynner. Du trenger
12V strøm ledning
Interiør bil belysning kit
In-line sikring
Vippebryter
Loddebolten
Lodd
Vis flere instruksjoner

en

Slå av bilbatteriet før du begynner å arbeide på bilen din.
2

Finn et passende sted i det indre av bilen for å installere lys, vekk fra der de kan lett bli sparket, forskyves, eller skadet. Montere rørene på bilen struktur, i henhold til produsentens instruksjoner.
3

Koble innvendig lys, etter produsentens instruksjoner, til "vippebryter" som styrer lysene ved hjelp av 12V wire.
4

Bruk 12V strøm ledning for å koble en sikring mindre enn 18 inches fra den positive terminalen på bilbatteriet. Lodde strømledningen til sikringsboksen, ved hjelp av en lodding pistol.
5

Koble sikringen, ved hjelp av makt wire, til vippebryter på interiøret i bilen din. Sende strøm ledning, som er koblet til sikringen, gjennom en av de eksisterende hullene på brannmuren av bilen, som skiller det indre kammeret fra motoren. Koble den til vippebryter, i henhold til produsentens instruksjoner.
6

Fullfør elektrisk krets ved å koble jordledningen fra førerhuset til solid metall av bilens chassis. Den enkleste måten å gjøre dette på er å feste wire, bruk av elektrisk tape, til bart stål under dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92556.html

Previous:
Next:

Exotic Cars