Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan kjøre en eksotisk bil gjennom delt eierskap

Du trenger ikke å være millionær for å kjøre en av verdens mest eksotiske biler. Alt du trenger å gjøre er å delta i et felles eierskap bil klubb. Forestill deg selv kjører nedover kysten i en Lamborghini Gallardo, ta en langrenn biltur i en Maserati Quattroporte, trekke opp til high school reunion i en Aston Martin eller touring Europa i en Rolls Royce Phantom. Du kan kjøre noen av bilene uten å bekymre vedlikehold og reparasjonskostnader eller den høye prisen på forsikring. Hvis du vil vite hvordan, kan du følge disse raske og enkle trinn. Instruksjoner
en

Finn en eksotisk timeshare bil klubb. Kjøpe inn en av disse klubbene gir rett til å få tilgang til en rekke av verdens mest populære bilene gjennom hele året på en brøkdel av kostnadene ved å eie en. Du trenger ikke å betale for bare én spesiell bil. Medlemmer betaler kun for den tiden de bruker biler, unngå kjøpesummen, vedlikehold og lagerkostnader som setter disse super-biler ut av rekkevidde for den gjennomsnittlige sjåføren. Se Resource delen for en liste over klubber å delta.
2

gjenkjenne de ekstra fordelene ved bilen timeshare klubb medlemskap. Noen klubber holde helg bil rally til interessante destinasjoner, billøp, golf helger, klubb middager og vinsmaking fester, og til og med europeiske turer i klubbens biler. Klubben kan arrangere henting og levering av bilen på plasseringen av medlemmenes valg.
3

Innse at nesten alle klubbene har en screening prosess og krever bakgrunnen sjekker og ren kjøring poster. Denne politikken bidrar til å sikre at alle biler vil bli godt behandlet av alle medlemmene. Dessuten gjør den begrensede medlemskap det mer sannsynlig at den bilen du ønsker å kjøre vil være tilgjengelig når du ønsker å reservere den. Noen av klubbene stenge ute bestemte perioder medlemmer kan bruke bilene, som en tradisjonell timeshare, mens andre lar reservasjoner gjennom hele året for en helg eller flere dager om gangen. Noen av klubbene også tillate handel med tid blant medlemmene.
4

vurdere en bedrifts medlemskap tilbys av noen av klubbene. Denne spesielle medlemskap tillater bedrifter å tilby bruk av en eksotisk bil som en ekstra fordel eller et incitament for kvalifiserte medarbeidere. Hvis du leter etter en one-of-a-kind gave til en spesiell person, noen klubber tilbyr også gavekort for en engangs helgen bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92433.html

Previous:
Next:

Exotic Cars