Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hva Utenlandske biler har Wings for en Insignia ?

En Insignia er en identifiserende merking på et kjøretøy . Dette insignia eller emblem , er funnet på forsiden av hetten . Uten tilstedeværelse av et emblem , mange mennesker har problemer med å identifisere skaperen av en bil . Hvis du har oppdaget en utenlandsk bil med vinger for et emblem , er det flere muligheter som til produsenten. Aston Martin

Aston Martin er et selskap , basert i Storbritannia , som spesialiserer seg på high- end , luksuriøse sportsbiler. Aston Martin Insignia har to brede vinger med ordene " Aston Martin " prydet i sentrum . Aston Martin produserer Vanquish , V8 Vantage og DBR serie race biler .
Bentley

Bentley er en annen luksus bilprodusent basert i Storbritannia . Sin logo har to vinger flyr ut fra et midtsirkelen som inneholder en stor kapital " B." Bentleys er kjent for sin høye kostnader og er ofte nevnt i populærkulturen , særlig blant musikere . Bentley modellene inkluderer Flying Spur, Continental GT og Azure.
Invicta

Invicta , en annen Storbritannia bilprodusent , har en historie i at deres biler var produsert i 1930 , og deretter tatt av samlebåndet . Selskapet kom tilbake i 1940, men ble raskt kjøpt opp . Invicta er bevinget merke dukket opp igjen på Invicta S1 , en bil utgitt i 2004 . Den Invicta logo bruker to flerfargede vinger med ordet " Invicta " som går vertikalt ned i sentrum .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92536.html

Previous:
Next:

Exotic Cars