Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Slik installerer Understell LED

Understell LED tilby deg en unik mulighet til å virkelig gjøre bilen skiller seg ut på veien. Faktisk, i dag, noen understell LED-belysning installasjon kits kommer med en kostnad bryter som lar deg endre fargene på LED-lys på vilje. LED-lys har mange sterke sider, inkludert deres lysstyrke og sin holdbarhet, men de er ofte mislikt av myndighetene. Derfor vurdere å installere en "kill switch" i forbindelse med understell lysdioder, slik at du kan slå din LED-lysene på og av på vilje. Du trenger
Drill
12-gauge AWG-kabel
Metal parentes
Skruer
Charge kontrolleren ("kill switch")
Distribution blokk
Show More Instruksjoner
en

merke steder på chassis av bilen din, der du ønsker å installere understell lysdioder. Ideelt sett disse stedene er borte fra bevegelige deler, spesielt varme områder og elektriske ledninger. Avhengig av regelverket i staten, kan du bli pålagt å plassere dine LED-lamper der de ikke er synlige.
2

Bor hull i kabinettet med en borekrone. Tråd LED rør gjennom monteringsbraketter, og tråd skruer gjennom hullene på braketten. Fest LED rør til karosseriet med threading skruer gjennom hullene som du boret i bilen.
3

Monter distribusjon blokk henhold til produsentens anvisninger på et flatt underlag i panseret, vekk fra motoren, varme og ledninger.
4

Koble understell LED lys til fordelingen blokk ledningsnett. Koble distribusjon blokk til bilbatteriet.
5

Install, hvis ønskelig, en kostnad kontrolleren "kill switch" i interiøret i bilen din. Bor et hull i brannmuren, skiller som bilens interiør fra motoren. Koble "kill switch" til en 12-gauge AWG-kabel, trekke kabelen gjennom hullet i brannmuren, og koble den til distribusjon blokken.
6

Start bilen. Du skal kunne nå bruke "kill switch" for å slå dine understell lysdioder på og av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92559.html

Previous:
Next:

Exotic Cars