Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Slik installerer Strobe Lights i lastebil

Strobe lys, som produserer regelmessige lysglimt, tilbyr en flott måte å tilpasse kjøretøyet. Strobelys kan lage en fest i lastebil - men sørg for at du fortsatt er i stand til å konsentrere seg mens du kjører! Prosessen med å installere strobelys i lastebilen er ikke vanskelig, bare krever en god del tid og konsentrasjon, noen få materialer som du kan kjøpe på Biltema, og en anstendig mengde albue fett. Du trenger:
Drill
Skruer
skrutrekker
Pen
12-gauge AWG-kabel
In-line sikring
Charge bryter
Vis mer Instruksjoner
en

Koble lastebil batteri før du starter arbeidet.
2

Bruk en blyant til å merke de stedene i lastebilen din der du ønsker å installere strobelys. Bor hull i flekker bare etter å sørge for at du ikke vil gjøre alvorlig skade på noen deler av lastebilen. For å være sikker, ta kontakt med en erfaren mekaniker før boring.
3

Thread skruer gjennom hullene i dine strobelys. Bruk en skrutrekker til å forankre strobelys i hullene som du boret i lastebilen.
4

Koble strobelys til 12-gauge AWG-kabel. Koble den 12-gauge AWG-kabel til en kostnad bryter, som vil tillate deg å gjøre dine strobelys på og av på vilje.
5

Pass 12-gauge AWG-kabel, koblet til bryteren , gjennom eksisterende hull i brannmuren din lastebil, som skiller det indre kammeret av lastebilen fra motoren
6

Koble den positive ledningen til AWG-kabel til en intern sikring. Koble ut sikringen til den positive terminalen på din lastebil batteri. Koble de negative og bakken ledninger av AWG-kabelen til minuspolen på batteriet.
7

Koble lastebil batteri. Du vil være i stand til å slå strobelys på og av med din kostnad bryter. Nyt!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92560.html

Previous:
Next:

Exotic Cars