Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Twin Turbo Viper Vs. Turbo Hayabusa

Motor sports entusiaster ofte koble opp biler av forskjellige typer å bevise deres valg er den raskeste. Suzuki Hayabusa og Dodge Viper anses verdensklasse eksempler på fast-from-the-fabrikken. For mange er rask fra-fabrikken bare et utgangspunkt. Den turbo Hayabusa er ikke tilgjengelig fra fabrikken er heller ikke en turbo versjon av Viper. Dette er kreasjoner av talentfulle mekaniske individer som føler behov for hastighet. Dette er en ultimate rase for de som liker å se det beste av begge verdener konkurrere. Turbo Hayabusa

Suzuki Hayabusa i bestanden skjema fra fabrikken er ansett å være den raskeste street sykkel produsert. En turbo-versjonen er i stand til å produsere opp til 500 hk ved en vekt på kun 500 pounds. Dette fører til en en-hestekrefter til ett pund av vekt-forhold, noe som er mer enn en 100 prosent forbedring i forhold til lager. I en stående kilometer, har turbo Hayabusas blitt klokket til over 260 miles per time.
Turbo Viper

Dodge Viper er en ytelse kjøretøy fra fabrikken, med 450 hestekrefter og en vekt på 3,460 pounds. En turbo Viper er i stand til å produsere i overkant av 1.200 hestekrefter, med mange om opp til 1900 hestekrefter. Den Viper har en vekt til hestekrefter forhold på 12:58. En stående mile kan oppnås i overkant av 220 miles per time.
Driver Skill

Driver ferdigheter er ekstremt viktig for å realisere den totale ytelsen fra enten kjøretøy . Ferdighetsnivået til pilot en 500 hestekrefter motorsykkel eller en 1500 hestekrefter Viper krever vanligvis en profesjonell. For å være konkurransedyktig i en head-to-head løp etterlater lite rom for førerfeil. Et tap av den overlegne kjøretøy kan lett resultere fra en liten feil av driveren.
Head to Head

Videoene er produsert viser hva som er påstått å være en turbo Viper versus en turbo Hayabusa. Disse videoene er ofte omstridt enten Viper eller Hayabusa entusiaster som ikke er gyldig for ulike grunner. Skape en rettferdig løp som ikke imøtekomme til enten bilen er ikke en enkel oppgave. Hayabusa har større topphastighet, mens Viper har overlegen bremsing, noe som gjør en enkelt konkurranse hendelsen vanskelig å fastslå en sann vinner. En rekke hendelser, inkludert topphastighet, kvart mile fart, bremsing og håndtering ville gjøre for en rettferdig vurdering av hvilke kjøretøy er overlegen.
Konklusjon

enkelt løp vil aldri tilfredsstille ønskene til en gruppe eller det andre om hvilke kjøretøy som er kongen av veien. Med slike svært innstilt kjøretøyer, er det vanskelig å komme opp med et sett av løp som ikke faller i styrken av den ene eller den andre. Finne to sjåfører som kan trekke ut alle resultatene fra disse resultatene monstrene er en prestasjon i seg selv. Dette vil trolig være en kamp som aldri blir fornøyd så lenge en raskere, modifisert versjon av enten blir bygget av entusiaster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92463.html

Previous:
Next:

Exotic Cars