Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Delta Wing Prosjekt

The Delta Wing Project er et prosjekt for å utvikle en high- tech race- bil. Den nøyaktige utformingen av bilen ble holdt under wraps til sin endelige avsløringen tidlig i 2010 . Betydning

Delta Wing prosjektet representerer et betydelig avvik fra normene i bilens design , selv i racing. Det ble utviklet for å gi bedre resultater enn andre biler ved å redusere luftmotstand og bedre aerodynamikk. Utviklerne , Chip Ganassi og Ben Bowlby , håper å produsere og selge bilen til racing drivere. Resepsjonen har vært noe blandet , men.
Egenskaper

Delta Wing har en smalere forakselen og en strømlinjeformet chassis . Den har ingen vinger , med svingeevne levert av downforce ( nedover fremstøt produsert av aerodynamiske egenskaper) . Noen kommentatorer bemerket en likhet mellom Delta Wing og "Spirit of America " , en jet -propelled bil som brøt land fartsrekorder i 1960.
Time Frame

teamet bak Delta Wing håper å kunne kjøre bilen sin i 2012 . Noen har uttrykt skepsis , og hevdet at tidsrammen er for liten til å tillate dem å være klar i tide .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92510.html

Previous:
Next:

Exotic Cars