Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Slik utleie Exotic Cars i New Hampshire

Hvis en spesiell anledning kommer opp og du vil ankomme i stil eller du bare ønsker å handle i din beater av en tur i noe spesielt for en dag eller to, leie en eksotisk bil kan sette deg bak rattet på en bil du aldri hadde råd til å kjøpe, som en Lamborghini eller Ferrari. Heldigvis, selv om du bor i rolige, backwoods New Hampshire, er en eksotisk bil utleie innen rekkevidde. Instruksjoner
en

Finn en eksotisk Bilutleie sted nær deg. XO Rides stedet sier at det er steder i delstaten New Hampshire. I tillegg Status Ride i Central Massachusetts og Exotic Car Express er alle innen kjøreavstand fra den sørlige delstaten grensen og kan i enkelte tilfeller være nærmere deg enn steder i New Hampshire.
2

Ring din foretrukne leie sted å be om et tilbud. Forvent å betale så lite som $ 199 og så mye som eller mer enn $ 899 per dag, avhengig av hva bilen du velger. Spør om leiebil krever at du blir medlem, som noen eksotiske leiebil bedrifter leier bare for medlemmer som betaler månedlig, kvartalsvis eller årlig honorar. Også spørre så om du er forventet å plukke opp leie eller om det kan bli levert til deg.
3

Foreta en reservasjon over telefonen og nåtid kredittkortinformasjon til leie agent. Hvis reserverer helt over telefonen, må du fylle ut en søknad på nettet eller få den fakset til deg, og sende utleie agent en kopi av førerkort. Alternativt går du til utleie beliggenhet i person til å levere plukke bilen og gjør reservasjonen i skranken.
4

Plukk opp turen på utleie sted eller vente til det å bli levert hjem til deg på den angitte datoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92500.html

Previous:
Next:

Exotic Cars