Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Om Lamborghini Reventon

The Lamborghini Reventon (uttales rebenton) er en ultra-high-end eksotisk bil som ble laget i svært begrenset antall for et kresent gruppe verdensomspennende kjøpere. Den Reventon er basert på Murcielago superbil, men har en langt mer outlandish ser kroppen og interiør som tar mye av sin inspirasjon fra moderne jagerfly. Styling

Den primære aspektet av Reventon som skiller den fra Murcielago er den fighter jet-inspirert styling, som handler de elegante linjene i bilen som den er basert på en langt mer kantete og aggressiv presentasjon som er definert av et opprør av skarpe bretter og harde kanter hjørner, som Lamborghini påstander er basert på luftfart av jagerfly. Frontlyktene er futuristisk utseende bi-xenon og baklyktene er lysdioder. Den Reventon wild karbonfiber karosseri er malt med en militaristisk utseende matt maling som heter Grey Barra grunn som mangler glansen av konvensjonelle billakk. Den Reventon har også hjul med karbonfiber fins.
Interiør

Førerplassen i Reventon følger samme kunngjøring som eksteriør og funksjoner Alcantara (faux suede), karbon , aluminium og lær overflater. Som en jet, de indre funksjoner TFT LCD-skjermer som har passelig visningsmodus. I tillegg til jet-stil display, kan føreren av Reventon bytte til en kvasi-analog skjerm som har mer konvensjonelle runde målere. Det er også en G-Force-Meter, som viser de dynamiske krefter produsert av Reventon under akselerasjon, bremsing og i svinger, noe som ligner på teknologi som Formula One lagene bruke for utviklingen av sine racerbiler.


Drivlinje

Reventon er avhengig av det samme drivlinje som Murcielago, som er basert på en 6,5-liters V12-motor som produserer 640 hestekrefter ved 8000 rpm. Girkassen er en "robotisert" e-utstyr overføring, noe som endrer tannhjul raskere enn en sjåfør kan skifte en Lamborghini utstyrt med en konvensjonell manuell girkasse. For å gi tilstrekkelig grep, den Reventon også benyttet samme permanent fire-wheel-drive system av bilen den er basert på. Den Reventon går fra null til 60 på 3,4 sekunder og har en toppfart på mer enn 340 kilometer i timen.
Begrenset produksjon og høy Pris

Mye av Reventon er cachet er basert på det faktum at det var bare 20 versjoner laget ble alle som selges for den overveldende summen av $ 1 million. Mange følte det var en fryktelig bratt pris for en bil som var i utgangspunktet mekanisk identisk med Murcielago som den er basert på.
Reventon Roadster

Lamborghini gikk en ytterligere når det avdekket en drop-top-versjon av Reventon coupe, basert på Murcielago Roadster, i slutten av 2009. Roadster er drevet av den samme plattform som coupe, den primære forskjellen er det faktum at toppen kan fjernes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92472.html

Previous:
Next:

Exotic Cars