Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

De beste amerikanske Supercars

Normalt når en bil entusiast tenker om den store "superbiler", han tenker på Laborghini, Ferarri eller McLaren. Han har visjoner om noe fremmed og eksotisk, med lokke av flammende ned den tyske autobahn. Selv om dette ikke kan være utro, har USA kommet opp med noen få superbiler av sine egne. Disse bilene er dyre, sjeldne og har det ypperste innen høy ytelse. Dodge Viper

Etter å ha vært i produksjon siden 1992, forblir den amerikanske Dodge Viper en av de standard bærere når det kommer til halvveis-rimelige superbiler. Nå i sin fjerde generasjon med ZB linjen, har Viper en rekke ytelse statistikk, inkludert en V10-motor, evnen til å gå fra 0-60 på 3,5 sekunder, og en toppfart på 202 mph.

Saleen S7

Saleen S7 er en ekte amerikansk superbil. Denne uavhengige modellen var i produksjon 2000-04. The Twin Turbo-modellen har en 7-liters turboladet V8-motor, evnen til å gå fra 0-60 på 2,8 sekunder, og en toppfart på 248 mph.
Panoz Esperante

p Det kan ha en utpreget spansk klingende navn, men Esperante er produsert av det amerikanske selskapet, panoz. Denne sportsbilen har en outsourcet motoren, Ford V8, og har ein imponerande innsats i flere spor løpene, inkludert 2006 Le Mans. Selv om dets ytelse varierer litt fra modell til modell, har grunnmodellen muligheten til å flytte fra 0-60 på 4,2 sekunder, og oppnå en toppfart på 182 mph.
Ford GT

Utviklet av Ford og solgt 2003-06, Ford GT var de amerikanske produsentene forsøke å sette sitt stempel på en ekte amerikansk eksotisk. Resultatet var en bil som har vært dyrket av entusiaster og tilfeldige fans alike. Ford GT ble bygget med en modulær V8 motor motor, og har evnen til å rev 0-60 mph på 3,3 sekunder. Toppfarten er 205 km /h, selv om dette er delvis på grunn av elektroniske grenser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92467.html

Previous:
Next:

Exotic Cars