Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Lamborghini Diablo triks

En eksotisk italiensk sportsbil, er Diablo designet for høy hastighet, racing bruk, men du kan fortsatt bruke den til å utføre de samme enkle triks - å brenne ut, peeling ut, og gjør en smultring er alle gjort bemerkelsesverdig enklere takket være de hundrevis av hestekrefter på trykk fra Diablo motor (nøyaktig hvor mye som vil variere fra år til år). Peeling Out

Peeling ut er når du raskt begynne å akselerere din Diablo fra en stopp og dekk kvitre, eller lage en peeling støy, når du begynner å ta av. Dette er forårsaket av en slip i grep fra dekkene. Lyden som det heter er produsert som et resultat av den midlertidige tap av friksjon mellom veien og Diablo gummi. Gjør en peeling-out i en kraftig bil som en Diablo kan gjøres ved å mose på gasspedalen fra en fullstendig stopp.
Burn Out

utbrenthet kan være sett på som en utvidet peel-out. Bilen er fortsatt relativt stille mens dekkene stadig rotere ved en høy hastighet, noe som resulterer i dekk røyk og lukten av brent gummi. Utføre en burnout i en Diablo kan gjøres ved å holde nede bremsepedalen samtidig du legge trykk på gasspedalen. Som du slipper press fra bremsene, vil bakhjulene begynner å skli og produsere røyk.
Smultringene

Utfør en smultring er litt som å kombinere en burnout med en retningsbestemt sving. Fordi bilen ikke kan opprettholde noen grep mot fortauet, glir det rett og slett om overflaten av veien. Trikset er oppkalt etter de resulterende sirkulære dekkmerker ofte igjen på fortauet etter at en sjåfør har utført det. Utfør den samme prosedyren du ville utføre en burnout, men vri hjulet helt til én retning. Som bilen begynner å bevege seg når du slipper bremsene, bruke rattet til disken styre og kontrollere bilens retning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92550.html

Previous:
Next:

Exotic Cars