Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan Tegn en Lamborghini

Artister og amatører bruker sportsbiler som sin muse når de går videre i sitt håndverk. Kjøretøy ved Lamborghini, Ferrari og andre selskaper tilbyr elegante linjer og unike profiler for kunstnere som ønsker en utfordring. Når du lærer å tegne en Lamborghini, er du i stand til å lage storyboards og kunst med et kulturelt ikon. Du trenger
Ruler
Fargeblyanter
blyanter med ulike karakterer
Skisse pad
Vis flere instruksjoner
en

Lag en skisse av en Lamborghini som bidrar til å definere høyde og bredde på tegningen. Du bør se på et bilde og spesifikasjonene for en bestemt modell av Lamborghini for å få riktig skala i forhold til bildets bakgrunn.
2

Slå Lamborghini disposisjon til en ekte bil ved å lage hjul sirkler og hjul-forsider detaljer. Du bør bruke en liten, rund gjenstand, som bunnen av en glassflaske, for å hjelpe deg å lage en perfekt hjulet. Legge til detaljer for antall eiker på hjulkapselen å skille tidlig tegning fra enkle skisser.
3

Installer sidespeil ut på siden av Lamborghini før du går videre til detaljer med en høyere vanskelighetsgrad. Sidespeilene på en Lamborghini kan hjelpe deg å sette detaljer, som størrelsen på vinduene, i sammenheng ved å etablere en referanseramme.
4

Definer bestemte linjer på panseret, dørene og toppen av Lamborghini. Du bør bruke en linjal for å lage en rett linje for å gjøre konturene av Lamborghini sprette ut på betrakteren.
5

Legg geometriske figurer til Lamborghini som du er ferdig med tegningen. Frontlykter, grill og dørhåndtak er bare noen av gjenstandene som krever et skarpt øye og en god del oppmerksomhet under skissen din.
6

Test ut fargekombinasjoner som du begynner å fylle ut tomrommene i Lamborghini skisse. Du bør konsultere Lamborghini maling koder på Lamborghini Cars å få offisielle fargen blander tilbys av produsenten (se Resources nedenfor).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92423.html

Previous:
Next:

Exotic Cars