Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan legge til en MP3 Jack til en bil

En MP3 jack gjør det mulig å streame musikk fra din bærbare musikkspillere gjennom høyttalerne i bilen din. Ulike typer MP3-kontakter finnes med ulike typer innganger, slik som bilen lettere inngang og hodetelefon jack inngang. Uavhengig av type, ved hjelp av en MP3-jack utvider ditt valg av musikk for veien, uten behov for den ekstra bulk som CDer lage. Legge til en MP3-jack til bilen din viser seg å være en enkel og kortfattet oppgave som etterlater deg god tid til å nyte musikken på en biltur eller din daglige pendle. Du trenger
Portable bil MP3 jack
Vis flere instruksjoner
en

Fjern MP3-jack fra emballasjen og finn innspill slutten av enheten. Avgjøre hvorvidt det er for bil sigarettennere eller en øretelefon. De fleste nyere modell biler har øretelefon plugger for å imøtekomme hands-free kommunikasjonsenheter. Disse er kompatible med MP3-adaptere i tillegg.
2

Ta bilen lettere fra det støpselet om MP3 adapter krever uttaket.
3

Sett innspill ende av MP3 jack enhet i uttaket som tilsvarer det. Avhengig av hvilken type MP3 jack du bruker, bør et lys tennes for å indikere at det fungerer.
4

Place den bærbare musikkspilleren nær adapter. Den blå tann plukker opp data fra din MP3-spiller og streamer det gjennom bilens høyttalere. Dette eliminerer behovet for øretelefoner, noe som gir deg muligheten til å praktisere sikker kjøring samtidig som du nyter din private musikksamling.
5

Strøm på MP3-spilleren og nyte musikken.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92479.html

Previous:
Next:

Exotic Cars