Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hva er den raskeste serieproduserte bilen i verden?

Hvis du har mer enn en million dollar liggende rundt, kan du sette ditt navn på ventelisten for Bugatti Veyron, den raskeste serieproduserte bil, og en av de raskeste fra 0 til 60 miles per time. Toppfart

har i tester Veyron nådde en toppfart på mer enn 250 miles per time, noe som medførte at det faktisk har senket seg ned på bakken for å redusere høy hastighet buffeting.

Akselerasjon

Veyron er også en av de raskeste serieproduserte biler i verden, lansere seg til 60 miles per time fra en stående start på omtrent 2,6 sekunder.


Under The Hood

Sammen med aerodynamiske design funksjoner som gjør det mulig å kniv gjennom luften, har Veyron også en W16 motor, eller to v8s, i tillegg til fire turboladere som gir den mer enn 1000 hestekrefter.
Andre Supercars

På rimeligere enden av skalaen, Lamborghini LP670-4 SuperVeloce og Koenigsegg CCX også demonstrere betydelig akselerasjon, med 0-60 ganger rundt tre sekunder.
"budsjett" Speed ​​

Blant de raskeste serieproduserte bilene i $ 100 000 eller mindre utvalg er Nissan GT -R og Chevrolet Corvette ZR-1, som begge kan akselerere drivere til 60 miles per time på ca 3,4 sekunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92465.html

Previous:
Next:

Exotic Cars