Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hva er historien om Exotic Cars?

En eksotisk bil i alle aldre er vanligvis en spesialbygd, one-of-a-kind, høy ytelse kjøretøy som kommer enten som en luksus sedan, roadster, coupe eller sport tourer . Det har alltid eksistert, men ble gjenfødt fra ruinene av andre verdenskrig i Italia og Tyskland med maratonløp og oppmerksomhet til håndverk. Historie

Fødselen av det eksotiske bilen kan spores tilbake til begynnelsen av det 20. århundre foundings av Bentley, Bugatti, Duesenberg, Maserati, Aston Martin, og senere Ferrari og Lamborghini. De fleste av disse bilene er produsert i begrensede mengder og hånd bygget uten fordelen av et samlebånd.
Betydning

Exotic-car engineering og design som regel ende opp i masse -produserte biler, slik som all-wheel-drive, all-wheel skivebremser, bensininnsprøytning og uavhengig fjæring.
Geografi

etterkrigstidens Europa er regionen i stor grad ansvarlig for å produsere moderne eksotisk bil, med terrengløp Mille Miglia, Targa Florio og Le Mans sette scenen for å teste sports-car engineering og styling.
Egenskaper
< p> Roadstere er mest populære i dag, med noen Ferrari, Maserati eller Lamborghini faller inn under denne kategorien, mens Bentley tilbyr en sports-bil styling i tillegg til luksus sedan.
Time Frame

førkrigs Duesenbergs og noen Mercedes-Benz, blant annet biler, anses eksotisk, men italienske utbyggere fra andre verdenskrig til stede, for eksempel Ferrari, sammenfatter etiketten.
Størrelse

2009 Bentley Continental GTC er 189,1 inches lang og hard sykling på 108,1-tommers akselavstand, drevet av en 6-liters, V-12 motor genererer 552 hestekrefter.

Fun Fact

1960 Ferrari 250 GT "Nembo Spyder" ble auksjonert for $ 895 000 i 2005 på Christies i Los Angeles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92440.html

Previous:
Next:

Exotic Cars