Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hayabusa Turbo Vs. Skyline

Ytelse entusiaster har ofte pitted ulike fabrikater, modeller og type kjøretøy mot hverandre. Motorsykkel mot bil er et tema som oppstår når en blanding av sykkel og bil fans mix. Suzuki Hayabusa er ofte tenkt på som en, om ikke den raskeste, produksjon sykler gjort, fører det til å bli matchet enten i teori eller det virkelige liv mot mange av ytelse biler. Hayabusa versus Skyline spørsmålet kan ha opprinnelse i at begge er biler produsert i Japan. Suzuki Hayabusa

Suzuki Hayabusa har vært produsert fra 1999 frem til i dag. Den har en toppfart på 194 og en kvart mile tid på 10,4 sekunder fra fabrikken. Motorsykkelen veier ca 480 pounds og har 197 hestekrefter og 107 pounds av dreiemoment. Sykkelen er en 1300cc motor har en makt band mellom 3000 og 10 000 omdreininger per minutt. Det er en potent og meget hurtig-maskin. Innlegget 1999 maskiner har en øvre enden guvernør for å tilfredsstille importrestriksjoner i Europa. Null til 60 mph tid er rundt 3,8 sekunder, med nesten 180 fot pleide å komme til en stopp fra 70 mph.
Nissan Skyline

Skyline-modellen har blitt produsert siden 1966 av Nissan i Japan. R32 gjennom R34 modellene var høy ytelse modeller ofte modifisert av entusiaster for enda høyere ytelse. Den R34 modellen veide rundt 3100 pounds med 280 hestekrefter. Den R34 kunne dekke kvart mile på 13,7 sekunder og traff 60 miles i timen på 4,9 sekunder. Bremsing tar 148 meter å stoppe fra 70 miles per time. Toppfart er ca 155 miles per time på lager R34-modellen.
Stock Versus Stock

I en head to head kamp av en aksje Hayabusa og Skyline R34, vises motorsykkelen til å ha en klar ledelse. Det er raskere til 60 miles per time, raskere i kvartalet mil og har et større øvre enden. Det eneste området Skyline utmerker seg på er ved bremsing, og den har ganske en fordel. I en rett linje rase, uavhengig av avstand, vil Skyline tape hvis begge kjøretøyene er kjørt til grensen av spesifikasjonene. På en vei selvfølgelig, vil Hayabusa har fortsatt en fordel at selv de bedre bremsing av Skyline kan ikke overvinne.
Bilder Modifisert Versus endret

Resultater tunere elsker både Hayabusa og Skyline. Det er ikke uhørt for en Skyline til å produsere i overkant av 800 hestekrefter og flere ble spioneringen på produserer over 1100. Tuned Hayabusa motorsykler har blitt klokket til 260 miles per time i en stående kilometer. Videoer kan bli funnet på nettet viser en Skyline outrunning sykkel hendene ned, men ingen vet endringene i begge bilene eller forholdene til rase. Gitt antall og vanskelighetsgrad av å sykle i stand til 260 mph, er det mulig at Skyline kan ha kanten.
Konklusjoner

En sammenligning av aksjen versjonene gjør det ganske enkelt å si at motorsykkelen har den klare fordelen. Modifiserte versjoner bringe mange variabler i ligningen, noe som gjør det svært vanskelig å definere en klar vinner. Kjører eller svært innstilt versjonen krever mye dyktighet, og dette er ikke lett å finne i de fleste av møtene mellom de to kjøretøyene. Det er en garanti for at enten en 260 mph Hayabusa eller en 11 000 hk Skyline ville være en spenningen som er vanskelig å matche.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92462.html

Previous:
Next:

Exotic Cars