Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Slik installerer du en Neon Car Kit

Neon bilmonteringssett er en stadig mer rimelig måte å skape en bølge av gløden under bilen, som består av rør fylt med neon og /eller en blanding av andre inerte gasser koblet til en neon transformator og energi av bilens batteri. Du kan teoretisk installere en neon bilmonteringssett hjemme, men prosessen er ganske involvert, krever jack står å heve bilen og en grad av ekspertise med elektriske ledninger samt grunnleggende mekaniker ferdigheter. Skulle du ha disse, fortsette med forsiktighet. Hvis du føler deg usikker, la fagfolk kable dine neonlys, for sikkerhet og for optimale resultater. Du trenger
Bil jack
Jack står
Marker selg Electric drill
Neon bilmonteringssett
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Koble bilbatteriet før du begynner å arbeide. Heve bilen med en jekk og hvile den på bukker.
2

Finn praktisk flekker på chassis av bilen for å installere dine neonrøyra. Disse flekkene skal være trygt å bore hull, bort fra drivstoff linjer, bremseslanger eller elektriske ledninger, og bort fra eventuelle spesielt hot spots eller bevegelige deler som kan føre til at neon slangen å bryte. Marker disse plassene.
3

Bor hullene, ved hjelp av en borekrone, i de aktuelle stedene på chassiset. Fest neonrøyra til festebraketter. Drive skruer gjennom hullene og gjennom monteringsbraketter, og fester neonrøyra med braketter på de andre sidene av skruene.
4

Wire neon slangen til en neon transformator. Fjern gummi caps på endene av neon rør og koble neon ledninger til kabling av en neon transformator. Fest neon transformator i motoren godt av bilen, etter produsentens anvisninger. Være sikker på å finne transformatoren vekk fra motoren.
5

Koble neon transformatoren til en intern sikring. Hvis spenningen overstiger et visst nivå, vil sikringen hindre strøm fra å kjøre mellom transformator og bilbatteri, som et sikkerhetsnett. Koble ut sikringen, ved hjelp av 12-gauge AWG-kabel, til bilbatteriet.
6

Hev bilen med jekken, fjerne jack står og senke bilen til bakken. Koble til batteriet. Slå på motoren. Hvis neonlys antennes, har du koblet dem riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92557.html

Previous:
Next:

Exotic Cars