Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Liste over de raskeste bilene

Verdens raskeste biler er også, overraskelse, den dyreste. Selvfølgelig er verdens fartsrekord på land holdt av en rakett propelled monster som har brutt lydmuren. Det er nok av lynrask alternativer som er tilgjengelige for kjøp hvis du har trillebårer fulle av kontanter og vil ikke betale for hastighet under 200 mph. Thrust SSC

Thrust SSC er den ubestridte mesteren av hastigheten konkurransen. Den treffer supersonisk hastighet av 763 km /h over en kilometer i 1997 og var det første land kjøretøy å gjøre det. Det kan bare nominelt betraktes som en bil, som det ble drevet av to motorer som ligner på de som brukes på jagerfly, og ble drevet av en RAF jagerflyger i sin rekordstore løp.
SSC Ultimate Aero

SSC Ultimate Aero idrett en dobbel V-8 motor som kan drive bilen til hastigheter på opptil 257 km /h, og kan nå 60 mph fra en stående stopp i 2,7 sekunder. Motoren har et heidundrende 1183 hestekrefter. Bilen selges på rundt $ 650 000, en av de bedre dollar til hestekrefter forholdstall i denne eksklusive Echelon av luksuriøse sportsbiler.
Bugatti Veyron

Den berømte Bugatti Veyron er snevert bak sin rival Ultimate Aero i form av fart, klokkes inn på 253 km /h med en 1001 hk motor. Prislappen, men tar første plass på $ 1.7 millioner. Av mark, er det raskere enn Aero, men å gå fra null til 60 mph på 2,5 sekunder.
McLaren F1

McLaren F1 når hastigheter opp til 240 km /h for dens omtrentlige $ 1,000,000 prislappen. Motoren er en BMW V-12 og kan skilte med 627 HP. Den ble produsert av en vellykket formel en racing team som vet noe om hastighet.
Ferrari Enzo

Ferrari Enzo kan toppe 215 km /h, og kommer med den berømte Ferrari stil. Med flotte linjer aerodynamisk utformet for sikkerhet og en spesielt produsert karosseri i karbonfiber, ser denne bilen så godt som den kjører. Motoren er en V-12 kjører på 660 HK.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92473.html

Previous:
Next:

Exotic Cars