Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan Ship et motorsykkel fra Venezuela til Miami, Florida

Shipping en motorsykkel fra Venezuela til Miami kan være svært komplisert og vil trolig ende opp med å koste deg mer enn å selge sykkelen og kjøpe en ny en i statene. Hvis du ønsker å holde på sykkelen for sentimentale grunner, skjønt, kan det være mulig. Du kan enten sende din sykkel sjøveien fra Caracas til Port of Miami eller du kan sende den med fly fra Caracas til Miami International Airport. Kom i gang med forberedelsene med en gang fordi det er sannsynligvis kommer til å ta deg et par uker. Du trenger
registrering
Tittel
Motorsykkel
Vis flere instruksjoner
en

Samle alle papirer du har som bevise at du eier din motorsykkel. Du vil ikke være i stand til å sende den til USA uten en tittel, som du skal ha mottatt da du kjøpte den. Du bør også ha en kvittering som sier hva du betalte for motorsykkel samt din Venezuelas registrering.
2

Kontakt bildeler avsendere som mitt skip Vehicle, All Cargo eller JC Motorsykkel Avsendere å få sitater for å sende sykkelen din. Avhengig av nivået på tjenesten du trenger, vil du enten sende via sjø eller luft, og avsender kan være villig til kasse sykkelen din og hjelpe deg med juridiske krav for å få det inn i USA
3

Ta sykkelen til en profesjonell mekaniker og har ham tømme drivstoff og koble fra batteriet. Du kan være i stand til å gjøre dette selv, men hvis drivstoffet ikke tømt riktig, vil avsender ikke ta sykkelen. Motorsykler anses farlig last, så vil du bli pålagt å gjøre sykkelen så trygg som mulig til skip.
4

Rengjør motorsykkelen grundig. Den amerikanske skikker Politiet kan ikke akseptere din sykkel hvis det er dekket i skitt og fett. Dette er fordi den Environmental Protection Agency ønsker ikke farlige skadedyr å få haik inn i landet på sykkelen din.
5

Crate sykkelen din. Din avsender kan gjøre Crating for deg, men hvis du trenger å gjøre det selv, så sikre sykkelen i en motorsykkel kasse. Sykkelen må være fastspent ned slik at det ikke vil rulle eller velte. Du vil bli belastet for størrelsen på kasse, slik at du kan være i stand til å spare penger ved å sende forhjulet separat.
6

Lever din sykkel til Caracas havnen eller flyplassen. Siden det allerede kasse, må du levere den til havnen eller flyplassen på baksiden av en lastebil. På dette punktet, vil avsender ta sykkelen. Avhengig av om du sender ved sjø eller luft, må du vente 1-6 uker for å plukke opp sykkelen i Miami. Vær oppmerksom på at du må levere sykkelen til Caracas fordi ikke alle venezuelanske flyplassen eller havnen vil akseptere det som last.
7

Møt din sykkel på Port of Miami eller Miami International Airport. Her vil sykkelen din må fjerne toll og sikkerhet og utslipp inspeksjon. Gi toll politiet med din tittel og en kvittering som sier hva du betalte for sykkelen, hvis du har en. Som i 2010, var det toll på motorsykler 2,4 prosent av sykkelen totale verdi. Motorsykkelen må bestå sikkerhet og utslipp inspeksjoner eller vil du ikke få lov til å importere den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92544.html

Previous:
Next:

Exotic Cars