Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Spesifikasjoner for Steel Bollards

En bollard refererer til innlegg eller strukturer som er vertikalt. Det finnes ulike typer, alt fra konkrete pullerter til rustfrie pullerter. Pullerter kan være permanent eller midlertidig installert. Pullerter er i hovedsak brukes til kontroll eller direkte passasjer-og biltrafikk, og i belysning bransjen. Betong pullerter vanligvis har lyse reflektor farger for å hindre trafikkulykker. Søknad Spesifikasjon Alternativer
p Det er et bredt spekter av stål pullert alternativer. Disse inkluderer forsterket, standard, anti-ram og forsterket anti-ram. Standard stål pullerter er hovedsakelig brukes i formidling av visuell separasjon mellom biler og fotgjengere. Forsterket stål pullerter er hovedsakelig brukes i tilfeller der fotgjengere står overfor en høy risiko fra kjøretøy i fart. De forsterkede stål pullerter inneholde et galvanisert stålrør som tjener til å øke styrken på det rustfrie stål pullert. Anti-ram rustfrie pullerter brukes til å gi ram raid avskrekking og for å hindre kjøretøy i bevegelse fra å gå forbi pullert. Disse stål pullerter har to galvaniserte stålrør for å forbedre sin styrke. Forsterkede anti-ram stål pullerter er produsert ved hjelp av tre galvaniserte stålrør.
Fikse Spesifikasjon Alternativer

rustfritt stål pullerter kan fikses ved roten, i bunnplaten, eller ved en metode kjent som lift-ut-og-låsbar. Root fastsettelse av stål pullerter krever vanligvis 1000 mm pullerter. Disse stolper er deretter festet i bakken. De bør ha en 500 mm rot-delen. Denne plassering inn i bakken er sikret ved bruk av betong. Lengden av bollard røtter varierer avhengig av høyden av stål pullert. Under pullert basen fikse alternativer, er de rustfrie pullerter utstyrt med en integrert basen festeplate. Boltene blir deretter benyttet til å feste bunnplaten ned i bakken. Dette bollard fixing alternativet er hovedsakelig brukt i tilfeller der roten fixing alternativet er ikke mulig. Under lift-out-and-låsbar bollard fixing alternativet, rustfrie pullerter er flyttbare slik at kjøretøy for å få tilgang til et område midlertidig.
Tilpasning Spesifikasjon Options
< p> Tilpasning spesifikasjonen gjelder rustfritt stål bollard finish, kjede kontakter og fare banding. Rustfrie pullerter er vanligvis preget av en standard upolert. Rustfrie pullerter også bruke fare banding for å øke synligheten og sikkerheten. De kan også komme med kjede kontakter, som gjør at stål pullerter som skal tilkobles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92543.html

Previous:
Next:

Exotic Cars