Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan Pop en Wheelie på en Four Wheeler

Gjør en wheelie på en fire hjul ATV er lett når du kommer over den første frykten for å bla bakover. Kast en hjelm på og starte sakte. Sier at øvelse gjør mester er aldri mer sant enn i denne situasjonen. Det vil ta litt tid å lære dette trikset, men når du gjør det, vil du være i stand til å gjøre wheelies mens du står på setet og stå på en fot. Instruksjoner
en

Ta på hjelmen. Slå på gassen, og sørge for at de fire-hjuling er varmet opp.
2

Still maskinen i nøytral. Rev motoren for å få en følelse for strøm og når det begynner å virkelig sparke i. Når du har en følelse for når motoren jobber virkelig hardt, klikker du på girspaken inn først. Når du prøver dette for første gang, sørg for at du lener deg fremover og ikke gi det for mye gass, eller vil du flip over.
3

Få en følelse for hvordan hurtig den fremre enden kommer opp fra bakken. Når du gjør det, vil du være i stand til å styre dette mer. Gjør dette et par ganger for å få komfortable. Ikke gi det for mye gass.
4

eksperimentert noen tider som dette, og deretter sette maskinen i første gir og komme til en fullstendig stopp. Gi det throttle og trekke tilbake på samme tid. Når du gjør dette, må du lene deg tilbake, i motsetning til da du startet. Hvis maskinen begynner å gå bakover, ikke få panikk. Påfør fotbremsen, og du vil komme ned igjen ganske raskt.
5

Lær balansepunkt. Hver type ATV, har motorsykkel eller dirt bike et balansepunkt. Når du treffer balansepunktet, vil du være i stand til å skifte til et høyere gir og få mer fart i en lengre wheelie. Ikke ta foten av bremsen, fordi det er din nødbremsen. Det vil spare baken ett eller annet tidspunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92431.html

Previous:
Next:

Exotic Cars