Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan leie en luksuriøs bil

Luksus-biler er ofte betraktet som noe av det vakreste og mest ettertraktede i verden. Disse high-end biler kommer med en luksus prislappen også, som ikke alltid er oppnåelig for den gjennomsnittlige person. For de som ønsker å oppnå en luksuriøs bil for en spesiell anledning, men det finnes mulighet til å leie for en brøkdel av kostnaden med å kjøpe. Når du leier en luksusbil, er det et par ting å huske på å sikre at du har den mest underholdende opplevelse på veien. Du trenger
Gyldig førerkort
Kredittkort
Vis flere Instruksjoner
Slik Lei en Luxury Car
en

Skaff en førerkort gyldig for den amerikanske delstaten der du bor, før søker en luksus leiebil. De fleste utleiefirmaene vil ikke leie ut til førere under 25 år og de som har en ufullkommen kjøring posten.
2

Skaffe bil forsikring med ansvar og fysisk skade dekning. Luksus utleie selskaper vil ofte krever drivere for å bære sin egen forsikring.
3

Bestem hvilken type luksus kjøretøy du er interessert i å leie. Enten du er interessert i en BMW, en Rolls Royce eller en Porsche, vil du finne at hver luksus utleiefirma kan bære forskjellige merker, så sørg for å vite hva du håper å kjøre før du kontakter dem.
4

Reserve din luksus leiebil med et innskudd med kredittkort. De fleste selskaper krever en 50 prosent innskudd eller $ 500, som er størst, skal plasseres på et gyldig kredittkort før utleie. Sørg for at du har midler til å leie en bil av denne statusen.
5

Reserver gjennom luksus bilutleie selskap. Avgjør om du vil plukke opp din luksus kjøretøy eller få den levert til deg. Luksus bilutleie tilbyr levering service, men ofte mot en ekstra avgift. Indikere til resepsjonist eller booking agent som du foretrekker, så vel som andre alternativer for bilen, for eksempel skinnstoler, en takluke eller annet tilbehør. Disse inneslutninger kan øke leieprisen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92485.html

Previous:
Next:

Exotic Cars