Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan Make My EZ-GO PDS Go Faster

EZ-GO PDS er en motorisert golf cart brukes i golfklubber over hele verden. Det har to seter og en stor last område på baksiden. Alle EZ-GO PDS modeller leveres med fartsbegrensninger, og tilbyr en toppfart på 10 til 15 miles per time. Disse restriksjonene kan føre til mye frustrasjon på større kurs, som krever svært lange reisetider mellom hvert hull. Heldigvis, kan EZ-GO PDS bli endret for å fjerne de innebygde begrensninger, slik at det å nå hastigheter på opp til 25 miles per time. Du trenger
Hose
skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør PDS cart ved hjelp av en løsning av såpe og vann. Bruk en slange å rengjøre av hjulene og tømme ut eventuelle hindringer hjulet godt. Mange er overrasket over å oppdage hvor mye av en effekt en tett hjulet godt kan ha på hastigheten på sine golf cart. På grunn av de smale brønner og små dekk som kommer med PDS EZ-GO, selv en liten mengde skitt og rusk kan skape en stor innvirkning på din topp hastigheter.
2

Bruk skiftenøkkel og skrutrekker for å fjerne struping bar som ligger under gasspedalen. Alle EZ-Go PDS vognene leveres med en metallstang som hindrer gassen pedal fra å bli skjøvet helt til gulvet. Disse barene fungere som en grov mekanisk inhibitor som begrenser toppfarten. Baren er enkelt fjernes og kastes eller resirkuleres.
3

Bytt ut de eksisterende dekk på din PDS vogn med større dekk. En av de største hindringene for å få fart på de fleste golfbiler er utrolig liten akselavstand. Små hjul krever flere rotasjoner per minutt å matche hastigheten på større hjul, som ikke bare bremser ned vogna, men også reduserer drivstofforbruket.
4

Skadde eller slitte deler på PDS cart. Betaler nær oppmerksomhet til skjerf og motor filtre, som kan føre til at cart til etterslep som de forringes. Å legge et nytt luftfilter til motoren din kan øke ytelsen og hastigheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92562.html

Previous:
Next:

Exotic Cars