Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Forskjellen mellom en Ferrari og en Lamborghini

Historiene av Ferrari og Lamborghini er uløselig sammenvevd. Feruccio Lamborghini, en italiensk traktor-maker, grunnlagt bilen hans selskap etter Enzo Ferrari fornærmet ham etter Feruccio tilbudt Enzo et forslag. De to har vært i konkurranse i den eksotiske omsorg markedet siden den gang. Mens de har mange ting til felles, og deler mye historie, det er grunnleggende forskjeller. Hvert selskap har gjort mange biler. Men det er noen generelle forskjeller som generelt gjelder mellom en Ferrari og Lamborghini. Racing Heritage

Begge selskapene gjør eksotiske, street-juridiske sportsbiler. Ferrari, derimot, har alltid vært, først og fremst, en racerbil selskap. Lamborghini har alltid vært, først og fremst, en gate bil selskap. Ferraris gatebiler er ofte sagt å ha blitt gjort, først og fremst, for å finansiere og utvide Ferraris svært aktiv racing program. Lamborghini har alltid vært fokusert på gaten pågående sportsbiler.
Engines

Ferrari vil for alltid være kjent for svært komplekse, ganske små-forskyvning, høyt turtall V- 12 motorer. Ferrari-motorer vanligvis reflektere Ferraris racing arv. Mens Lamborghini har også vært en av de få bil markeder å jevnlig gå til en V-12 motor, gjorde de det for en annen grunn. Ferraris gatebiler fulgte sine racerbiler. Lamborghinis gate biler der bygget for å imponere en kunde som ellers ville kjøpe en Ferrari. Lamborghinis har tradisjonelt hatt større, mindre kompliserte, men kraftigere motorer enn Ferrari.
Midt-Engine Heritage

Hver av disse ultra-eksotiske merkene er kjent for midtstilt motor biler der motoren er montert bak føreren, men foran bak-stasjonen forsamlingen. Men midtstilt motor gate arv faktisk tilhører Lamborghini. Lamborghini var ikke den første maker å ansette mid-motor oppsett for gaten. De var imidlertid den første til å lage en midtstilt motor superbil i Miura, som debuterte i 1966. Ferrari har en lang liste med kjente front-motor kupe, vendte de tilbake til 1990-tallet. Lamborghini er fortsatt nesten synonymt med midtstilt motor layout;. Ferrari gjør mange modeller i både front-og mid-motor design
Interiør

Her igjen er racing arv tydelig. Ferraris, i ånd, begynte på en racerbane. Selv om en Ferrari cockpit er ikke stygg, er det ikke oppnevnt på samme måte luksusbiler der oppnevnt når Lamborghini kom inn i bilen markedet, som var en av Feruccio sin kritikk av Ferrari. Fra begynnelsen, satt Lamborghini ut for å gjøre en idrettsmann bil - en ultimate grand tourer, som inkluderte en velutstyrt interiør. Ferrari, på den annen side, i hovedsak kledd opp sine racerbiler. Dagens Ferraris og Lamborghinis blir trolig vurdert vakre og luksuriøse av de fleste. Men Ferraris er litt mer spartansk og betale mindre oppmerksomhet til komfort enn Lamborghinis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92568.html

Previous:
Next:

Exotic Cars