Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Zimmer Bil Spesifikasjoner

The Zimmer er en " neo - klassiske " bil bygget på en moderne bil basen. Kroppen stilen minner om biler i 1920 og 1930 , som Duesenberg . To -dørs og firedørs cabrioleter er tilgjengelige, samt en to-dørs sports coupe og en firedørs sedan. Det er også et fire- dør "L"- modell . 1980 Zimmers

Ifølge Zimmer hjemmeside, er den totale lengden på 1980-tallet Zimmers fra støtfanger til støtfanger, 217 inches . Akselavstanden , eller avstanden mellom rotasjons sentre i og bakhjulene , er 142 inches . Høyden er 53,5 inches . Bredden fra å kjøre styret å kjøre ombord er 74 inches .
Zimmer Golden Spirit

Den nye Zimmer Golden Spirit er bygget på en ny Ford Mustang GT base med en 4,6 -liters V-8 -motor eller en Lincoln bil base i tilfelle av fire-dørs sedan. I ånden av å tilby moderne bil teknologi innenfor en " neo - klassisk , " 1920-tallet/30s body styling , er Zimmer utstyrt med doble kollisjonsputer og et lydanlegg med CD-spiller . Setene er av den liggende bøtte type. Bilen har seks - veis elektrisk og hastighetskontroll . Den har en anti - tyveri-enhet og utslippene er i tråd med California standarder .
Two Door Sports Coupe

to-dørs sports coupe er tilgjengelig i alle farger, for en pris på ca $ 120 000 per november 2010. Produksjon tid er 4:57 måneder , men spesielle farge design kan ta litt lenger tid .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92528.html

Previous:
Next:

Exotic Cars