Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Slik oppgraderer ytelsen til en Audi RS4

Designet for å konkurrere med BMW kraftige M3, er det tyske konstruert Audi RS4 en høy ytelse, begrenset produksjon firehjulsdrift sportsbil, tilgjengelig i enten vogn eller sedan kroppen stiler. Bygge på Audis populære A4, mottar RS4 en grundig makeover for å forvandle det til en sann eksotisk grand touring maskin. Mer aggressive karosseri legges foran og bak, med svulmende fendere, (for å imøtekomme lav profil nær-race-spec dekk) og re-designet diffusor i ryggen som gir ekstra down-force ved å jevne ut luftstrøm og minimere heis. Opprinnelig tilbudt i twin turbo, og deretter med en normalt pustende V8, er RS4 en rask bil fra fabrikken, men det er fortsatt uutnyttede kraft som lurer under panseret. Du trenger
Melodi kit
Air Intake
Eksossystem
ECU oppgradering
Dyno Tuning
Vis flere instruksjoner
en

Utfør full bil tune-up (inkludert endring alle kritiske væsker, som olje, kjølevæske, girolje og bytte tennplugger /ledninger). Før du modifiserer RS4 for ekstra effekt, sørg for at den er i topp stand kjører; justering av motoren for å øke produksjonen vil utvilsomt legge mer vekt på flere komponenter, forårsaker feil eller utslitt deler til å mislykkes
2 Installer en high-flow inntaket. Dette kan variere fra en sinple drop-in luftfilter oppgradering, til en hel kald luft system, som erstatter fabrikk induksjon rør. Dette gjør at motoren puster bedre for raskere turbo spool opp, og mer kraft og dreiemoment på høyt turtall.
3

Legg en ettermarkedet eksos. Fabrikken eksosanlegg, men helt i stand, er designet for å møte strengere støy og utslipp nivåer, installere større diameter eksos rør vil redusere mottrykk og frigjøre flere ponnier hele RPM band.
4

Installer en spesialutviklet ECU. Nå som den kritiske inntak og eksosanlegg er oppgradert, er det tid for å maksimere ytelsen. ECU kan omprogrammeres eller byttes for å tilby tilpassede drivstoff og timing kart. Dette ikke bare dramatisk øker hestekrefter, men også sikre en jevn kjører bil med riktig tomgang og motor fartsgrenser.
5

Tune din RS4 på en 4 hjulstrekk Dyno. I tillegg til å måle bilens hestekrefter over hele power-band, gir det et trygt miljø å justere ulike innstillinger som drivstoff press, øke nivåene og vil ytterligere finpusse kraftutfoldelse på både pumpe gass og racing drivstoff (hvis ønskelig).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92553.html

Previous:
Next:

Exotic Cars