Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan kjøpe en modifisert bil

En modifisert bil er et kjøretøy som har blitt endret eller oppgradert fra sin opprinnelige form . Oppgraderinger kan være utelukkende kosmetisk eller bestå av ytelse oppgraderinger . Modifiserte biler er ofte søkt ut fordi endringene som regel tilføre verdi til kjøretøyet. Instruksjoner
en

se gjennom en modifisert bil trader magazine . Modified Car Trader har en synlig magasin og katalog på nettet .
2

Delta på en modifisert bil show. Du vil se det beste av det beste på en modifisert bil show. Hvis du finner en bil som du er interessert i å kjøpe, snakke med eieren om muligens selge .
3

Finn en auksjon som har endret biler i utvalg . Modifisert bil klubber er en type organisasjon som ofte holder auksjoner.
4

Sjekk med eieren om de endringer som er gjort i bilen. Spørre om de eksakte ettermarkedet deler satt på bilen og hvor mye de har brukt til å oppgradere bilen. Hvis du er seriøs om å kjøpe bilen , kan det være lurt å se på kvitteringer for å bekrefte oppgraderinger .
5

Ring ditt forsikringsselskap for å få et tilbud . Før du kjøper en modifisert bil , bør du ringe din auto forsikringsselskapet for å få en idé om hvor mye premien vil være for den modifiserte bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92427.html

Previous:
Next:

Exotic Cars