Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Slik installerer du en Neon Lights Understell Kit

Neon rør, bestående av neon og /eller en kombinasjon av andre inerte gasser som argon, xenon, krypton og helium, gir den en glamorøs måte å gjøre bilen skiller seg ut, enten du kjører på veien eller presentere bilen på auto show. Installere neonlys under bilen din, spesielt hvis du har en neon lys kit, er ikke vanskelig hvis du har en grunnleggende forståelse av mekanisk og elektrisk installasjon prosedyrer. Du må imidlertid være oppmerksom på hvor du skal installere lys, trafo og ledningsnett for å unngå en sikkerhetsrisiko. Vurdere å konsultere en erfaren elektriker før du begynner arbeidet. Du trenger
Neon understell kit
Drill bit
skrutrekker
Neon transformator
12-gauge AWG-kabel
Loddebolten
Vis flere instruksjoner

en

Monter neonrøyra under bilen din, ved hjelp av braketter og skruer som fulgte med settet. Unngå å montere rørene i nærheten eksosrør eller elektriske linjer, ta kontakt med en mekaniker først hvis du er i tvil. Bor hull i kabinettet på steder som lar deg montere neon rør uten dem faktisk å være synlig. Pass på at du ikke vil være boring gjennom ledninger, flytende linjer og noen mekanismer eller utstyr. Sett skruene gjennom hullene, sett parentes på den andre siden av hullene, kobler neon rør i mellom de to, og stram til skruene.
2

Koble fra bilbatteriet før du begynner ledningsnett dine neonlys , for sikkerhets skyld. Installer Neon transformator i bilmotoren, etter produsentens anvisninger. Du blir nødt til å bore hull i motorhuset å montere transformator, sørg for at du ikke borer nær kritiske ledninger, flytende linjer eller spesielt varme områder. For å unngå unødvendig /kostbare skader, ta kontakt med en bilmekaniker før boring.
3

Koble neon transformator, med 12-gauge AWG-kabel, til den positive terminalen på bilbatteriet. Lodd de to sammen, ved hjelp av loddebolt. Dekk forbindelse helt med en passende tykk og permanent all-weather isolasjon. Koble den grønne (jord) ledningen av AWG-kabel til solid metall på batteriet boliger, for å tjene som jording.
4

Koble kabling av neon rør, med 12-gauge AWG-kabel , til neon transformator, etter produsentens anvisninger. Dekk forbindelse helt med en passende tykk og permanent all-weather isolasjon.
5

Koble til bilbatteri og snu motoren på. Hvis pakken er riktig installert, bør neonlys belyse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92555.html

Previous:
Next:

Exotic Cars