Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvilke biler er raskere enn en Lamborghini?

Mens absolutt blant noen av de raskeste bilene i verden, Lamborghinis er faktisk langt fra å være den raskeste. Av de to superbiler som Lamborghini gjør, V10-drevet Gallardo og V12-drevet Murcielago, er Murcielago LP640 SV raskest. Takket være 661 hestekrefter, går det til 60 mph på 3,2 sekunder og topper ut på 211 mph. Ultimate Aero SSC

Den nåværende kongen av rask er 1183-hp Ultimate Aero SSC, laget av amerikanske selskapet Shelby Supercars. Takket være en twin-turbo, aluminium V8, topper SSC ut på en svimlende 257 km /h, ifølge thesupercars.org. Det er fart nok til å blåse forbi forrige bil som holdt kappe den raskeste bilen i verden, den Veyron laget av Buggati.
Bugatti Veyron

Når Bugatti Veyron ble innført, ikke bare var det en av de dyreste bilene på $ 1.7 millioner, men det var også den raskeste, med en toppfart på 253 mph. Det er drevet av en massiv W16-motor som produserer 1001 hk. Den W16 refererer til det faktum at motoren er i en konfigurasjon W, med fire sylindere i hver bank. Ironisk nok, er Bugatti eid av Volkswagen, som også eier Lamborghini.
Saleen S7

Tredje plassen går til en bil laget av en annen amerikansk produsent, S7 , laget av Saleen. Etter å tjene sin troverdighet ved tuning og racing Ford Mustanger, viste Steve Saleen sin oppmerksomhet til å gjøre en verdensklasse superbil. Resultatet ble S7, som har en toppfart på 248 mph takket være en twin-turbo V8. S7 base prisen var $ 555 000,. Det er nå ute av produksjon
Koenigsegg

tross for rare navn, har Koenigsegg CCX tjent en rettmessig plass på noen liste over de raskeste bilene i verden. Drevet av en 806-hk kompressormatet V8, gitt nok veien CCX kan nå 245 mph. Den er laget i Sverige.
McLaren F1

nr. 5 er en bil som er rask å nå status som klassiker, men kan fortsatt imponere med sine statistikker. Utviklet av master ingeniør Gordon Murray, kunne McLaren F1 nå 240 mph delvis takket være en BMW V12 produserer 672 hk. Når Bugatti kom ut med Veyron, var en av sine intensjoner om å velte F1 rangeringer.
Ferrari Enzo

Ferrari Enzo er laget i Modena, Italia, som er ikke langt fra Lamborghini Santa Agata hovedkvarter. Den begrensede kjøring av Ferrari Enzos, oppkalt etter selskapets grunnlegger, ble drevet av en 660-hk V12 som bar det til en maksimal hastighet på 217 mph.
Pagani Zonda F

Kommer på bare et hår over Murcielago er en sjelden italiensk superbil som er håndlaget i små grupper for de mest kresne entusiaster i verden. Pagani Zonda F topper ut på 215-mph. Pakket inn sin avanserte rørformet spaceframe er en AMG-tunet Mercedes Benz V12 motor med 650 hk. Den verste delen om Pagani? Du kan ikke beundre sin strålende linjene fra utsiden av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92454.html

Previous:
Next:

Exotic Cars