Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Sa2005 Full Vs . Half Face Hjelm

SA hjelm karakterer er designet spesielt for racing. SA står for " sport søknad. " Rangeringen krever en brennbarhet test , og en roll - bar innvirkning test. Noen SA hjelmer er ikke street legal , som de tillater en smalere synsfelt. Den SA2005 er 2005 hjelm rating. Field of Vision

hele ansiktet SA2005 hjelmer er lov til å ha et smalere synsfelt. De er først og fremst for åpen hjulet racing, og noen modeller er designet spesielt for dragracing , både bil og motorsykkel. Åpne ansikt versjonen av hjelmen gir mer sidesyn , og er mye bedre egnet til lukket cockpit racing.
Ventilasjon

hele ansiktet SA2005 hjelmer er ofte kompatible med utvendig ventilasjonsanlegg for lukkede cockpit applikasjoner. Den halve ansiktet hjelm trenger ikke et ventilasjonssystem som forsiden er åpen for luft.

Racing Søknad

Ulike racing programmer har ulike hjelm krav. Først sjekke for å se om racing klubb krever en lukket hjelm , eller hvis et åpent ansikt er akseptabelt. Også noen SA2005 helhjelmer er ikke street legal grunn av smalere synsfelt, så de er ikke like allsidig som sine åpne ansikt kolleger. For alle åpne cockpit programmer , er en lukket hjelm anbefales , men noen programmer kan bare kreve en M -rated hjelm .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92549.html

Previous:
Next:

Exotic Cars