Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Om Lamborghini Cars

Automobili Lamborghini SpA, vanligvis referert til som Lamborghini, er en italiensk bilprodusent basert i Sant'Agata Bolognese. Selskapet ble grunnlagt av Ferruccio Lamborghini i 1963, som søkte å produsere en linje av high-end, luksuriøse sportsbiler som ville konkurrere med sin italienske rival, er Ferrari SpA Lamborghini verdenskjent for å produsere slanke, elegante sportsbiler markedsføres til verdens rikeste bilentusiaster. Historie

Grunnlagt i 1963, automaker har endret eierskap flere ganger. Lamborghini ble et datterselskap av Audi AG i 1998.

1960 var gode tider for bilen maker, men 1970 var turbulent. På grunn av oljekrisen i 1973, gikk Lamborghini konkurs og skiftet hender flere ganger før han ble kjøpt opp av amerikanske bilprodusenten Chrysler. Chrysler solgte Lamborghini i 1994, hvoretter bilprodusenten gikk gjennom flere eiere og forble i Dire økonomisk situasjon gjennom 1990-tallet. I 1998, den asiatiske finanskrisen tvunget automaker indonesiske eiere å selge Lamborghini til Audi.
Lamborghini modeller

Som i 2010, fortsetter Lamborghini til å produsere biler av Sant 'Agata Bolognese i en enkelt fabrikk. Lamborghini produserer færre enn 3000 biler i året. De tilbyr fire modeller: Gallardo coupé, Gallardo roadster, Murciélago coupé. og Murciélago Roadster.

Lamborghini til ut limited-edition variasjoner på disse modellene, slik som Reventón. Lamborghini er verdenskjent for å produsere slanke, elegante sportsbiler markedsføres til verdens rikeste bilentusiaster.
The Lamborghini Brand

Tyrefekting har spilt en sentral rolle i Lamborghini merkevarebygging. I 1962 besøkte Ferruccio Lamborghini en høyt ansett oppdretter av spanske kjemper okser. Han ble så imponert av dyr som han gjorde dem en del av Lamborghini-logoen.
Selskapsstruktur

Lamborghini er en del av Lamborghini-konsernet, som består av driftsenheten Selskapet, Automobili Lamborghini Holding SpA I sin tur, dette inkluderer holdingselskap tre separate selskaper: Automobili Lamborghini SpA produsenter bilene, Motori Marini Lamborghini SpA gjør motorene, gir Lamborghini ArtiMarca SpA lisensiering og merchandising tjenester
. Lamborghini av Latin-Amerika

I 1995 etablerte indonesiske eiere av Lamborghini en lisensavtale med interesser i Buenos Aires, Argentina, for å etablere Automóviles Lamborghini Latinoamérica SA Dette selskapet produserte biler bærer Lamborghini merkenavn og solgte Lamborghini merchandise. De produserte to varianter av Lamborghini Diablo: den Eros og Coatl. Men fortsatt i eksistens, har Automóviles Lamborghini ikke produsert noen biler siden 2003.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92469.html

Previous:
Next:

Exotic Cars