Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Slik installerer du et Spoiler

Legge til en spoiler til bilen din er en relativt enkel måte å tilpasse den. Hvis du har grunnleggende mekaniske ferdigheter, kan du installere det selv. Det finnes mange utførelser og former til spoilers. Sørg for å få en som passer i bagasjerommet på bilen. Du trenger
Spoiler
Permanent markør
Nøkler
Vernebriller
Drill og bits
Shop vakuum
Liten slipemaskin
Utbedre

Vis flere instruksjoner
en

Mål lengden og bredden på koffertlokket. Ta hensyn til brace strukturen på undersiden av lokket for å hjelpe deg med å avgjøre hvor du skal installere spoiler.
2

Kjøpe spoiler. Sørg for å få en laget for din bil. Ta målene med deg for å sørge for at spoiler passer faktisk der du har tenkt å installere den.
3

Sett spoiler vinge parentes sammen. Stram alle boltene som holder spoiler til brakettene.
4

Marker hullene på utsiden av stammen der du har tenkt å installere spoiler. Kontroller at du har spoiler peker i riktig retning.
5

Bor hull gjennom toppen metallplater av bagasjerommet og metall undersiden. Starte med et mindre hull enn nødvendig. Progressive bore større hull til du har en stor nok hull for boltene kan passere gjennom. Støvsug utklipp fra bagasjerommet når du er ferdig med dette trinnet.
6

Glatt innsiden av hullene med en hånd verktøy utstyrt med en liten slipemaskin. Male innsiden av hullene med touch-up maling for å holde korrodere.
7

Fest spoiler til stammen ved hjelp av en venn. Pass på å sette skivene på plass før stram boltene. Den spoiler bør ikke være løs. Kontroller at alle boltene har lik press på dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92429.html

Previous:
Next:

Exotic Cars