Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan bygge EV Bil

Bygg din egen elektrisk bil (EV). For å komme i gang, vil denne oversikten beskrive prosessen for å endre en kompakt bil for å lage en elektrisk bil. Denne bilen vil tillate deg å kjøre hver dag uten å bruke bensin eller blir underlagt regning /pris svingninger som gjør nyhetene hver årene. Du trenger:
Momentnøkkel
Channel lock fastnøkkel
kabelformere
Sveising utstyr
Motor kran
bolter (minst 1/2 cm tykke)
Pancake motor
Taper-lock hub
Engine mount med tilhørende spacer spesifikk for bilen
Motor kontrolleren
regenerativ bryter
DC-DC Converter, Batterilader
Åtte eller flere 12-volts bly -syre batterier (eller litium batterier, hvis du har råd til dem)
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at bilen er i en posisjon hvor det ikke vil rulle og hvor du kan fjerne og installere deler. Begynn med å fjerne batteriet, luftfilter og forgasser, motor, eksosanlegg (inkludert lyddemper, katalysator, og rør som fører til det), tenningssystem og dynamo, motor, kjølesystem (inkludert radiator) og drivstoffsystemet (inkludert gasstanken, drivstoff linjer og drivstoff pumpe). Vaske av eventuelle rustflekker og spray med en rust-forebygging spray tilgjengelig mot en bil forsyning butikk. Fjern motoren før du lenker det sikkert til en motor kran, siden det er for tungt for et menneske å løfte.
2

Skaff en pannekake motor (en "flat one" som de som brukes i gaffeltrucker ) eller en annen passende motor med en kraft-til-vekt-forhold som du synes er akseptabel. Du kan spare penger ved å kjøpe en brukt gaffeltruck til motoren og selge resten av truck (sammen med eventuelle deler du tok fra bilen din som du ikke selge) til en scrapyard.
3

Skaff en hub som du skal bruke for å koble motoren til svinghjulet. Du kan kjøpe en for en elektrisk bil på nettet, men sørg for at den har en taper-lock passform, som er standarden for høy RPM biler (motorer med et høyt antall omdreininger per minutt). Når navet smetter på plass den ikke kan fjernes, så ikke knipse det inn til motoren er på plass og passer på motoren mount og distansering ha en bekreftet plass (se trinn 4). Fest hub til motoren, men ikke på svinghjulet ennå.
4

Kjøp en (1/4-tommers stål) motor mount og mellomledd (individuelt eller som del av en EV kit for din spesifikke kjøretøy). Pass på at motoren mount og spacer passer overføring tilfelle, har et sentralt hull for motoren å montere på svinghjulet, og er tilpasset alle nødvendige skruehull og noen plugger som trenger å holde fast på fjellet. Bolt distansering og motor mount på og se om motoren passer. Hvis motoren passer godt, knipse navet over svinghjulet tips. Sveis spacer og motor festet på plass, siden de vil løsne hvis du ikke gjør dette. Sjekk at boltene på motoren regelmessig, og bruk lås stramt for å holde motoren på plass. Hvis det kommer løs, må du kanskje bruke små sveiser å holde boltene på plass.
5

Monter motoren kontrolleren, slik at du kan bruke den til å styre strømmen til motoren. Noen mennesker rigg dette opp til en fot pedal i gulvet for å etterligne en tradisjonell gasspedalen. Jeg foreslår at en stor fot dial kan være mer hensiktsmessig. Denne skiven bør være fjærbelastet som en musefelle arm slik at fjæren spinner det ned til lavest mulig innstilling (null) hvis foten din kommer ut av det. Hvis du setter opp skiven slik at strømmen kan gå i revers, vil du ikke engang å skifte å gå i revers.
6

Installer regenererende pauser i henhold til instruksjonene som følger med dem fra Produsenten slik at bilen ikke bare har en bryte system, men også gjenoppretter makt som den bremser ned ved hjelp av motstand for å lade batteriene. Ikke fjern nødbremsen. Test bremsene før du tar bilen for en snurr, og ha en ekspert hjelpe deg.
7

Fest en DC-DC-omformer og standard batterilader til rammen på steder som er tilgjengelige og på samme tid ut av veien slik at det er ledig plass til å sette banken av batterier under panseret. Denne DC-DC omformer endrer spenningen fra den enorme bredden av batteriene slik at det vil gjøre en standard 12 volt for å drive standard tilbehør i bilen som radio og elektriske vinduer. Batteriladeren er det du bruker å plugge i bilen om natten for å lade batteriene til neste dag med kjøring.
8

Sett så mange batterier som mulig under panseret slik at de er oppreist og lett å få tilgang. En 12-volts blybatteri vil gjøre, men litium ion-batterier foretrekkes av noen entusiaster med dypere lommer. Wire batteriene i en serie, og koble dem opp til andre deler du har installert ved hjelp av heavy-duty sveiseren kabel. Bruke ekstrem forsiktighet til å ikke få elektrosjokk. DC-DC omformer skal være tilkoblet eget batteri, slik at du ikke føler en endring i strøm når du slår på radioen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92437.html

Previous:
Next:

Exotic Cars