Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Dyreste Luksusbiler

Begrepet luksusbil kan brukes til å beskrive biler som transporterer passasjerer og eiere via mer enn bare fire hjul og en kropp. Typiske luksusbiler har høyteknologiske datasystemer som hjelp i å drive, parkering, navigering og intuitivt å vite hvordan bilen skal håndtere basert på veiforholdene. Er nivået over luksusbiler de som er den ultimate luksus kjøretøy, hvorav mange er de dyreste bilene i verden. Bugatti Veyron 16.4 Super Sport

Bugatti Veyron 16.4 Super Sport er rangert som en av de dyreste luksus biler i verden. Den har en gjennomsnittlig pris, for 2011-modellen, med mer enn $ 2,2 millioner. En av de overdådige høydepunkter assosiert med denne bilen er topphastighet på over 250 mph. Bilen er faktisk laget for å kjøre på rundt 204 km /h, og etter at terskelen er nådd, oksygenmasker slippe ned fra visiret området.
Shelby Super Cars Ultimate Aero
< p> Kommer med en prislapp i overkant av $ 750 000, fortsetter Shelby Super Cars Ultimate Aero å være en etterspurt luksusbil blant eliten velger ren ødselhet. En 1287 hk motor ligger under den elegante panseret på denne touring og sportsbil. Håndtering styres og forsterket av en omfattende datasystem som overvåker veiforholdene og dekk ytelse.
Lamborghini Reventón

$ 1.42 million, Lamborghini Reventó , n har en plass blant listen over mest kostbare luksusbiler over hele verden. Best kjent for sin iøynefallende glass hette, ligner denne bilen en høyhastighets jet fordi styling, kropp linje og vinkler av bilen minner om et jagerfly. Bilen er også en sjelden finner, som bare 20 ble produsert i 2010.
2010 Maybach Landaulet

A 2010 Maybach Landaulet kan sette deg tilbake omtrent $ 1,300,000, med prisen går enda høyere når tilpasning og tilleggsfunksjoner og tilbehør er lagt til. Mer av en touring bil, denne firedørs luksus kjøretøy er rangert som en av de dyreste personbiler med en pris i størrelsesorden to-dørs sports modeller. Unike funksjoner inkluderer et soltak som bare åpner i den bakre delen av kjøretøyet --- forutsetningen er at de som eier denne bilen ville mest sannsynlig ha en driver opp foran.
2010 Aston Martin One-77

2010 Aston Martin One-77 er priset til rundt $ 1.75 million, og produksjon for 2010-modellen var begrenset til 77 biler. Den 700-hestekrefter motor gjør denne bilen til å nå en topphastighet på 200 km /h, og det er i stand til å treffe 60 mph på 3,5 sekunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92530.html

Previous:
Next:

Exotic Cars