Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Exotic Cars >> Content

Hvordan kjøre på tvers av USA i et utvalg av superbiler

En superbil kan generelt betraktes som en hvilken som helst bil med en kraftig V8-motor som for eksempel biler laget av Lamborghini og Ferrari. Eie en superbil som det koster hundretusener av dollar, og er rett og slett ikke praktisk. Imidlertid kan du leie en superbil for dagen - eller prøve ut mer enn én om spesielle hendelser - til en brøkdel av prisen. Selv om selskapene ikke vil tillate deg å faktisk kjøre på tvers av USA, vil du være i stand til å reise rundt i området rundt hendelsen eller løp på en spesifisert spor. Du trenger
Førerkort
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt et byrå som tilbyr utleie av superbiler. Reservere plass via telefon eller online minst en måned i forveien. Betale hele beløpet før ankomst til arrangementet eller utleiefirma. Svært få byråer tillater deg å bare dukke opp uten forvarsel og vanligvis ikke bringe nødvendig utstyr for å behandle transaksjonen.
2

Drive til hendelsen, som disse hendelsene forekommer over hele USA. Den nærmeste hendelse kan være så langt som 500 miles. Flertallet vil skje nær store flyplasser å imøtekomme utenlandske ferierende. New York, Los Angeles og Chicago er de vanligste stedene.
3

Lytt til den 45 minutter instruksjonene fra kursleder. Han vil instruere deg om hvordan bilen fungerer, hvordan å skifte gir og annen relevant informasjon.
4

Drive kursene eller racerbaner tilordnet til deg. Noen selskaper vil tillate deg å gå hvor du vil i flere timer, mens andre krever at du følger en leder sjåfør som han tar deg rundt banen. Noen tilbyr muligheten til å kjøre superbil i full fart på en jet rullebanen på mindre flyplasser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/exotic-cars/92565.html

Previous:
Next:

Exotic Cars