Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hvordan oppussing en 1978 Triumph Spitfire

The Triumph Spitfire er en liten, toseters sportsbil som ble gjort i løpet av 1960 og 1970. Drevet av en liten firesylindret motor og kan skilte med kvikk håndtering, kombinert med en kalesje, var Spitfire en populær bil i sin tid. For auto-entusiaster, er denne bilen fortsatt populær, takket være det faktum at det er relativt lett å jobbe med, og det er mange kilder som selger deler til den. Du trenger:
Socket sett og skralle
Specialty automotive verktøy
Scraper
Carpet lim
Møbeltapetsering renere
lofri klut
Chrome polish
Rubbing compound
Wax
Paint stripper
Spray primer
Spray maling
Beis
Vis flere instruksjoner
en

Buff ut maling. Hvis Spitfire er falmet, men har ikke store bulker eller rust, så kan du bare bruke rubbing compound deretter voks for å gjenopprette den malte utseende. Påfør rubbing compound en del av gangen, deretter buff maling for hånd eller med en høy hastighet buffer. Avslutt det hele med et lag av høy kvalitet voks, anvendt på samme måte. Hvis karosseriet må repareres og males, bør dette gjøres av en profesjonell body shop med riktig verktøy og kompetanse. Buff ut krom støtfangere og andre krom trim med en lofri håndkle og en kvalitet krom polish. Du kan også polere baklysene og andre objektiver med en plast polish.
2

Paint hjulene og polere trim ringer på hjulene. De fleste Spitfires kom med stålfelger som har krom skjønnhet ringer. Fjerne hjulene. Bruk malingsfjerner å strippe den gamle malingen. Påfør stripper og la den suge inn hjulene til malingen bobler og tørk det av. Prime hjulene med spray primer. La primeren sitte i noen timer og deretter male hjulene med spraymaling. Polere krom ringer og installere dem. Du vil også mest sannsynlig trenger nye dekk, så dette er et godt tidspunkt å ha disse installert. Nye dekk og restaurerte hjul er en stor del av enhver oppussing.
3

Fjern setene og så mye av interiøret som mulig hvis den er slitt og trenger å bli reparert eller erstattet. Hvis teppet ikke er revet eller falmet overdrevet, kan du sannsynligvis komme unna med damp rengjøring. Imidlertid, hvis teppet er utslitt, må den byttes ut. Heldigvis er Spitfire interiøret liten, og teppe kits for det er relativt billig og enkelt å installere.
4

Trekk opp tepper, legg merke til hvordan den er installert. Trekk opp støydemping under også. Rengjør gulvet med en skrape for å fjerne det gamle limet. Installere ny støydemping og et teppe kit. Spray limet på gulvet da legge ned lyddemermatter etter at du passer det og precut det til formen av interiøret. Installere nytt teppe kit med spray lim.
5

Sett døren og innvendige paneler hvis de er skitne og farget eller rengjør dem med vinyl møbeltrekk renere. Polere dørhåndtak og vindu veiver med metall polish, og deretter installere dem over de nye eller renoverte dørpaneler. Spitfire kom med en tre dash. Hvis dette er uncracked og i fast form, fjerne den og Refinish det med beis. Dette er også et godt tidspunkt å gjenopprette rammer og glass på målere siden de har å komme ut med dashbordet. Installere nye setetrekk på setene hvis de blir revet eller bare rense dem og deretter installere dem.
6

oppussing drivverket. Spitfire har en fire-cyinder motor som er relativt robust. En motor ombyggingen vil bli vurdert utover en oppussing, men en melodi ville ikke være. Installere nye tennplugger, plugg ledninger, poeng og utføre en ventil justering. En olje-og filterskift bør også vurderes som en del av en melodi. Mens du er på den, rydde opp i Spitfire motor bukt med damp rengjøring av hjulbuer og rydde opp noen ledninger som er rotete. En annen anbefalt element å ta i motorrommet er ventilen dekselet: fjerne og male det siden dette er en merkbar del av motoren. Bremseklossene bør også skiftes ut og støt kontrolleres for å sikre at de fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/classic-cars/90424.html

Previous:
Next:

Classic Cars